3. Daugavpils pilsētas starptautiskās sacensības mākslas vingrošanā " Daugavas loki 2018"

Lieldienu laikā Daugavpilī norisinājās 3. Daugavpils pilsētas starptautiskās sacensības mākslas vingrošanā Daugavas loki 2018.
Sacensībās piedalījās vairāk kā 200 vingrotājas no visas Latvijas, kā arī vingrotājas no Lietuvas, Igaunijas, Itālijas, Zviedrijas, Beļģijas, Kipras un Baltkrievijas. Ķekavas novada Sporta skolas Mākslas vingrošanas novirzienu pārstāvēja kopumā 15 treneru Ainas Ancītes un Esteres Repkes audzēknes. Sacensības Ķekavas novada sportistēm izvērtās panākumiem bagātas, mājās uz Ķekavas novadu pārvedot visa kaluma medaļas.
2011. gada B grupas konkurencē 2. vietu ieguva Tīna Imbrasa;
2011. gada C grupas konkurencē 2. vieta Elenai Litvinovai, 3. vieta - Emīlijai Svilpei;
2010. gada konkurencē 1. vietu ieņēma Daniela Ābelīte, 2. vietu - Anete Caune;
2008. gada konkurencē 2. vietu daudzcīņā izcīnīja Arina Samčenkova, vingrojumā ar apli - 3. vietu;
2007. gada konkurencē 2. vieta daudzcīņā Kerijai Letīcijai Ļubovai, iegūstot 2. vietu vingrojumā bez priekšmeta un 2. vietu vingrojumā ar apli;
2006. gada konkurencē Viktorija Juhnēviča vingrojumā ar vālēm 2. vieta;
Junioru konkurencē 2. vietu vingrojumā ar vālēm ieguva Karlīna Bunkše;
Seniori konkurencē 1. vietu daudzcīņā izcīnīja Marija Krasnova, iegūstot 1. vietu gan vingrojumā ar bumbu, gan vālēm. Luīze Sviķe daudzcīņā ieguva godpilno 2. vietu, iegūstot 2. vietu vingrojumā ar apli un 2. vietu vingrojumā ar bumbu.
Kaut šoreiz medaļas izpalika, tomēr ļoti labi sniegumu parādīja arī citas meitenes - Linda Paula Kudrjavceva , Linda Āzere, Domenika Nikija Vovka, Ruta Auzniece. Īpašu novērtējumu sacensībās saņēma Linda Paula Kudrjavceva, iegūstot galvenā tiesneša simpātiju balvu, kā arī Viktorija Juhnēviča, kļūstot par turnīra Miss Grāciju.

Sveicam Ķekavas novada sporta skolas mākslas vingrošanas audzēknes!


Rakstu sagatavoja ĶNSS mākslas vingrošanas treneres Aina Ancīte un Estere Repke.

  Drukāt