Gadumijas balles Ķekavas novadā

Tuvojoties gada noslēgumam, aicinām iepazīties ar Jaunā gada sagaidīšanas iespējām Ķekavas novadā - 31. decembrī plkst. 22.00 Ķekavā, Katlakalnā, Baložos un Daugmalē notiks gadumijas balles ar vakaru pie galdiņiem un dejām dzīvās mūzikas pavadījumā.

 

Ķekavas kultūras namā

Gadumijas balle kopā ar grupu “Henrix”. Vietas pie galdiņiem.

Biļetes nopērkamas kultūras nama administrācijā līdz 22.decembrim - cena EUR 15.00.

 

 

 

Katlakalna Tautas namā

Jaunā gada sagaidīšanas balle “Pusnakts maģija”  . Gadu mijas ballē Tevi sagaidīs Mazās Raganiņas burvestības, pārbaudījumi un pareģojumi. Par lustīgām un nerimstošām dejām rūpēsies muzikālā apvienība “Fokši”. Biļetes iepriekš pārdošanā līdz 20.decembrim – 15 eiro, pēc tam  –20 eiro.  Pasākuma norise pie galdiņiem ar pašu rūpētu cienastu. Vietu rezervācija un biļešu iegāde Katlakalna Tautas namā. Papildus informācija pa tālr. 29443493 (Vita) vai vita.priede@kekava.lv.

 

Baložu kultūras namā

Gadu mijas balle ar grupu "Deficīts". Balles, spēļu, atrakciju un viktorīnas vadītājs Reinis Vējiņš. Vietas pie galdiņiem, līdzi ņemot savu groziņu.

Ieeja: EUR 12.00 (līdz 27.decembrim), no 28.decembra - EUR 15.00. Biļetes nopērkamas Baložu KN kasē.

 

Daugmales multifunkcionālajā centrā

Jaungada balle ar grupu “Stradivari”. Līdzi jāņem groziņš un labs noskaņojums.

Ieejas maksa līdz 28. decembrim  - 8 eiro, pēc tam – 12 eiro. Biļetes var iegādāties Daugmales pagasta pārvaldē un Daugmales multifunkcionālajā centrā.

 

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

08.12.2017.

 

 

  Drukāt