Novada mājražotāji un uzņēmēji piedalīsies izstādē Rāmavā

Ķekavas novada mājražotājus un uzņēmējus ikviens varēs satikt vienuviet starptautiskajā izstādē "Pavasaris 2019" kopējā stendā "Radīts Ķekavas novadā", kas norisināsies no 11. līdz 13. aprīlim izstāžu kompleksā "Rāmava".

Lai veicinātu Ķekavas novadā radītās produkcijas atpazīstamību izstādes apmeklētāju un nozares profesionāļu vidū, kā arī uzzinātu klientu atsauksmes, Ķekavas novada pašvaldība kopā ar Ķekavas novada Tūrisma koordinācijas centru iepazīstina ar sevi un savu produkciju vienotā stendā „Radīts Ķekavas novadā”.

Šopavasar stendā varēsi sastapt z/s “Dorītes” ar medu un māla podiem, z/s “Malderi” ar smiltsērkšķu produkciju, zīmols “Mario” ar maizi, tās izstrādājumiem un konditoreju, SIA “Aneva J” sulas, sīrupus un piedāvātos pakalpojumus, IK “Siliņpaps un dēli” kūpinājumus, zīmola “Zalktnene” pirtslietas un lina apģērbu, SIA “Giline for life” garšīgos sīrupus un marmelādi, SIA “Amelada” gultasveļu, IK “Valduis&I” biohumusu dārza darbiem.

Tāpat izstādē varēs iepazīties ar daudzveidīgo tūrisma piedāvājumu pie Ķekavas novada tūrisma koordinācijas centra darbiniekiem. Būs arī īpaša aktivitāte un loterija, ar visām pilnām lozēm, ja iepirksies pie vismaz četriem Ķekavas novada uzņēmējiem un sakrāsi zīmodziņus.

 

Attīstības un būvniecības pārvalde

03.04.2019.

  Drukāt