Sveic policijas darbiniekus

Atzīmējot Valsts policijas 91.gadskārtu un Ķekavas novada pašvaldības policijas 15.gadu jubileju, Ķekavas novada priekšsēdētājs Roberts Jurķis pulcināja vienkopus Valsts policijas Baložu iecirkņa un pašvaldības policijas darbiniekus, lai izteiktu viņiem pateicību par profesionālu darbu sabiedriskās kārtības nodrošināšanā.

„Izsaku vislielāko cieņu un pateicību jums visiem, kas apzinīgi un profesionāli veic savus dienesta pienākumus, lai Ķekavas novada iedzīvotāji varētu justies droši un pasargāti. Nepašaubāmi - viena no veiksmes atslēgām iedzīvotāju drošības uzturēšanā ir ciešā sadarbība starp valsts un pašvaldības policijas darbiniekiem, jo, tikai strādājot roku rokā, mēs varam sasniegt labu rezultātu!”, tā R. Jurķis, uzrunājot drošības sargus viņiem veltītajā svinīgajā pasākumā.

Pasākuma laikā Ķekavas novada Domes pateicības rakstus saņēma Valsts policijas Rīgas Reģionālās pārvaldes Baložu iecirkņa un Ķekavas novada pašvaldības policijas darbinieki par ieguldīto darbu novada sabiedriskās kārtības nodrošināšanā.

Policijas darbiniekus svētku reizē ar savu daudzveidīgo priekšnesumu priecēja Ķekavas Mūzikas skolas audzēkņi.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

 

  Drukāt