Sarūpēsim Ziemassvētku pārsteigumu līdzcilvēkiem

Paraudzīsimies visapkārt – varbūt mūsu apkaimē ir kāda ģimene, bērns vai pensionārs, kuram nepieciešama palīdzība - materiāls atbalsts vai sirds siltums. Iespējams, šie cilvēki nevar saņemt valsts noteikto palīdzību, bet mēs kā līdzcilvēki varam sniegt kaut nelielu, bet tomēr atbalstu.
 
Jaundibinātā Ķekavas novada biedrība Solis tuvāk aicina iedzīvotājus sniegt informāciju par cilvēkiem, kuriem nepieciešama palīdzība, lai kopīgiem spēkiem sarūpētu viņiem Ziemassvētku pārsteigumu.
 
Lūdzam sniegt informāciju līdz 19. decembrim par šiem cilvēkiem (vārds un adrese) biedrībai Solis tuvāk, sūtot e-pastu: gintal@inbox.lv vai zvanot pa tālr.29345606.
 
Ķekavas novada biedrības Solis tuvāk galvenais darbības akcents būs vērsts uz novada iedzīvotāju izglītošanu un informēšanu par dažādiem novadniekiem svarīgiem jautājumiem. Biedrība sniegs informatīvu palīdzību par izglītības daudzveidību, atvieglojumiem un profesionālās pilnveides, tālākizglītības, mūžizglītības un karjeras izglītības iespējām visām vecuma grupām.
 
Šajos laikos būtiska ir labdarība, līdzcietība un nepieciešamība pēc sabiedrības vienojošiem pasākumiem, kas arī ir viena no biedrības prioritātēm.
 
 
Biedrība „Solis tuvāk”
 
  Drukāt