"Laimas" labdarības namiņa projektā iepriecināti arī 86 bērni no Ķekavas novada

Šogad jau astoto reizi "Laimas" labdarības namiņš dāvāja iespēju bērniem no dažādiem sociālajiem statusiem – gan bērniem no daudzbērnu, audžu un maznodrošinātām ģimenēm, gan bērniem ar invaliditāti, piepildīt savu sapni par Ziemassvētku dāvanu.


Šogad ar sabiedrības atbalstu tiks radīta svētku sajūta 1500 bērnu mājās no 20 Latvijas novadiem, tostarp 86 bērniem, kas atrodas Ķekavas novada Sociālā dienesta redzes lokā.


Ķekavas novada Sociālais dienests informē, ka no Ķekavas novada akcijā piedalījās 86 bērni vecumā no 1 līdz 13 gadiem gan no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm, gan bērni ar īpašām vajadzībām.


Bērnu zīmētajās kartītēs  bija atrodami ļoti dažādi sapņi par Ziemassvētku dāvanām- gan sporta inventārs, piemēram velosipēdi un slēpes, gan galda spēles, grāmatas, kā arī saldumi!


Šobrīd visas dāvanas atrodas Ķekavas sociālajā dienestā, kur paciņas gaida savus īpašniekus.


Ķekavas novada Sociālais dienesta darbinieki vēlas nodot lielu paldies visu vecāku un bērnu vārdā ikvienam, kas iesaistījies dāvanu sarūpēšanā, kā arī projekta organizatoriem! Lielākā dāvana mums visiem- laimīga bērna smaids! Plašāk par projektu lasīt te: https://www.laimasnamins.lv/par-projektu/

 

Administratīvā pārvalde
27.12.2019.

 

 

  Drukāt