Bordesholmas pašvaldība sveic Ķekavas novada iedzīvotājus svētkos

Ķekavas novada pašvaldību un Bordesholmas pašvaldību Vācijā vieno sadraudzība vairāk kā 25 gadu garumā. Vēlot visiem labu veselību un panākumiem piepildītu Jauno gadu, Bordesholmas priekšsēdētājs Ronalds Busovs, iezīmē nākotnes ieceres kopīgam sadarbības turpinājumam.

 

Bordesholmas pašvaldība izjūt lielu apņēmību turpināt sadarbību ar Ķekavas novada pašvaldību arī turpmāk, paplašinot savstarpējās partnerattiecības. Kā uzsver Bordesholmas priekšsēdētājs, Eiropas kopienu saliedētībai vajadzīgi pašpārliecināti iedzīvotāji – ar pārliecību un virzību, ar saprātu, pieklājību un solidaritāti, lai īstenotu kopīgās ieceres.  

 

Viens no nozīmīgākajiem nākotnes projektiem pie, kura tiek kopīgi strādāts, ir darbs pie Eiropas projekta klimatisko apstākļu uzlabošanai EUKI. Šī projekta vadošais partneris ir Ķekavas novada pašvaldība un tā partneri ir gan Bordesholmas pašvaldība, gan Gostinas pašvaldība Polijā, ar kuriem kopā projekts tiks īstenots no šī gada beigām līdz 2022. gada 31. oktobrim.

 

Bordesholmas pašvaldība kopā ar partnerības asociāciju un daudziem ieinteresētajiem iedzīvotājiem vēlas atbalstīt arī sociālā projekta  - zupas virtuves izveidošanu Ķekavā.

 

Sadraudzības pilsētas priekšsēdētājs aicina - būsim daļa no pārmaiņu ceļa mūsu visu labā! Tāpat R.Busovs izsaka pateicību visiem, kas šajā gadā ir aktīvi atbalstījuši Vācijas un Latvijas sadraudzību un novēl novada iedzīvotājiem veselību un panākumus Jaunajā gadā.

 

 

Administratīvā pārvalde
23.12.2020.

 

 

 

  Drukāt