Baldonē uz Stāstu takas atklās “Spēka soļus”

Visos laikos cilvēki ceļojuši uz Baldoni, lai atrastu spēku un veselību! Bet, vai ikdienā nepieciešama sanatorija, lai to sasniegtu? Mūsdienās mēs zinām, ka spēks slēpjas mūsos pašos, un, šīs zināšanas mēs esam ielikuši Baldones Stāstu takās, izveidojot “Spēka soļu” posmu uz Riekstukalna takas Pladu purva apkārtnē. Aicinām Jūs uz Spēka soļu atklāšanu 24. oktobrī, plkst. 13.00, tikšanās vieta Riekstukalna takas sākumā.


Spēka soļi ir Riekstukalna takas posms, kurā izvietoti 7 stendi ar 21 uzdevumu ķermeņa un prāta spēka, emocionālās inteliģences vairošanai. Uzdevumus papildina rakstīti padomi kā ieviest pozitīvas pārmaiņas savā ikdienā, ar mērķi vairot spēku.


24. oktobra programma paredzēta, lai katrs varētu atrast savu spēka vairošanas stratēģiju un varētu šīs iemaņas praktizēt dabā. Vingro dabā, domā dabā, jūti dabā! Notiks uzdevumu testēšana, kā arī 3 meistarklases, kuru nosaukums atbilst “Spēka soļu” uzdevumu veidiem -  “solis prātam”, “solis sirdij” un “solis ķermenim”. Meistarklases vadīs stendu uzdevumu sagatavotājas Kristīne Vilcāne un Anita Antone.


Pasākums ilgs vismaz 3 - 5 stundas, atkarībā no dalībnieku daudzuma. Plānots neliels pārgājiens līdz 5 km. Līdzi ņemiet maizītes, tēju termosā, vingrošanas paklājiņus un laikapstākļiem piemērotas drēbes!


Dalība pasākumā oranžajā drošības režīmā ar Covid19 vakcinēšanās sertifikātu, derīgu Covid19 testu, bērniem var piedalīties ar skolas testu, kā arī uzrādot personu apliecinošu dokumentu. Lūdzam pieteikties līdz 23.10. plkst. 12.00 aizpildot reģistrēšanās anketu: https://ieej.lv/spekam


Dalība pasākumā bez maksas. Pasākumu organizē Ķekavas novada pašvaldības Baldones Tūrisma informācijas punkts. Pasākumā filmēs un fotografēs, iegūtos materiālus izmantos publicitātes mērķiem.  Vairāk informācija rakstot uz irina.sietina@kekava.lv, zvanot 28692654.


Vairāk par Riekstukalna taku: https://www.baldone.lv/lv/turisms/baldones_stastu_taka/riekstukalna_taka/

 

 

 

Baldones Tūrisma informācijas punkts
05.10.2021.

 

 

 

 

 

  Drukāt