Pašvaldība ikvienam novada skolēnam nodrošina bezmaksas Microsoft Office abonementu

Lai veiksmīgi noritētu mācību process, Ķekavas novada pašvaldība ir nodrošinājusi iespēju ikvienam novada skolēnam un pedagogam saņemt Microsoft Office 365 licences uz 5 privātajām ierīcēm.

 

Šāda iespēja praktiski nozīmē to, ka skolēniem savos privātajos datoros un viedierīcēs ir iespēja legāli bezmaksas izmantot tādus rīkus kā Word, Excel, Powerpoint un OneNote, glabāt un koplietot datus mākoņdiskā OneDrive, kā arī izmantot citas noderīgas Office programmas.

 

 

 

Katram skolas skolēnam un darbiniekam ir iespēja bez maksas izmantot Office 365 piedāvātos pakalpojumus:

  • 1 TB liela mākoņkrātuve pakalpojumā OneDrive;
  • Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint) programmatūras tīmekļa versijas;
  • 50 GB liela e-pasta kastīte;
  • Microsoft Teams (grupu saziņas klients), OneNote (elektroniskā piezīmju grāmatiņa), Whiteboard (baltā tāfele), Forms, Sway, To Do u. c.
  • Ir iespējams uzinstalēt Microsoft Office programmas, tostarp Word, Excel, PowerPoint, OneNote uz 5 iekārtām (piemēram, stacionārajā datorā, viedtālrunī, portatīvajā datorā, planšetdatorā).

 

Visa programmatūra, kas ir nepieciešama mācību procesā, būs pieejama par brīvu, kamēr skolēns mācās Ķekavas novada vispārējās izglītības iestādē.

 

Ja kādam skolēnam joprojām ir aktuāls Microsoft Office abonements, acinām par to informēt klases audzinātāju vai skolas direktoru.

 

 

Administratīvā pārvalde
23.11.2021.

 

  Drukāt