No 1. marta peldbaseini Ķekavā un Daugmalē varēs apkalpot lielāku apmeklētāju skaitu

15. februārī valdība noteikusi pakāpenisku drošības pasākumu mazināšanu, tādēļ jau no 1. marta peldbaseinus Ķekavas vidusskolas sporta kompleksā un Daugmales multifunkcionālajā centrā publiskā apmeklējuma laikā varēs apmeklēt lielāks cilvēku skaits.


Jaunie grozījumi Ministru kabineta rīkojumā Nr. 662 " Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai" paredz, ka pakalpojumu sniedzējam atcelti ierobežojumi par kvadrātmetru platību uz vienu personu, atcelti ierobežojumi attiecībā par ģērbtuvju aizpildījumu, tāpat grozījumi paredz atcelt grupu dalībnieku skaita ierobežojumus amatieru aktivitātēs, tostarp, sportā.


Plašāka informācija par jaunajiem grozījumiem Veselības ministrijas mājaslapā.


Aicinām sekot līdzi aktuālajiem peldbaseina grafikiem, lai precizētu baseinu apmeklējuma laikus.  Lai mazinātu vienlaicīgo apmeklētāju skaitu un būtu droši, ka tiekat uz baseinu, pirms apmeklējuma vēlams veikt pierakstu.
 

  • Tālrunis uzziņām par Ķekavas peldbaseinu: 25730584, 

https://sports.kekava.lv/sa/kekavas-sakumskolas-baseins/

  • Tālrunis uzziņām par Daugmales peldbaseinu: 20260526, 

http://www.daugmalemc.lv/lv/baseins/


Atgādinām, ka no 16.februāra peldbaseinus Ķekavas vidusskolas sporta kompleksā un Daugmales multifunkcionālajā centrā publiskā apmeklējuma laikā varēs apmeklēt visi bērni līdz 18 gadu vecumam, neatkarīgi no tā vai bērnam ir vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts.

 

 

Administratīvā pārvalde
23.02.2022.

 

  Drukāt