Mītiņš Ukrainas atbalstam

Ķekavas novada pašvaldība aicina ikvienu novadnieku trešdien, 2. martā, plkst. 18.00, pie Ķekavas novada domes ēkas, Ķekavā, Gaismas ielā 19 K-9, vienoties atbalsta mītiņā, tādējādi paužot atbalstu un solidaritāti Ukrainai tās cīņā par valsts neatkarības saglabāšanu.


Latvijas Pašvaldību savienība aicina iedzīvotājus visās Latvijas pašvaldībās vienā laikā, trešdien, 2. martā, plkst. 18, pulcēties mītiņos, lai paustu atbalstu un solidaritāti Ukrainai tās cīņā pret Krievijas militāro agresiju un cīņā par valsts neatkarības saglabāšanu.


Pašvaldība aicina iedzīvotājus uz solidaritātes mītiņu ierasties ar Ukrainas karogiem, karodziņiem, lentītēm Ukrainas karoga krāsās, plakātiem, kā arī svecītēm!


Simboliskajā pasākumā uzstāsies Ķekavas novada domes vadība un novada iemīļoto mūziķu kopkoris!


Ikvienam būs iespēja sekot līdzi pasākumam Ķekavas novada FB kontā!


Iedzīvotāju ievērībai! Laika posmā no plkst. no plkst. 17:30-20:00 būs slēgta satiksme posmā no Gaismas ielas 19 K-8 līdz Nākotnes ielai 36. Tāpat no plkst. 16:00-20.00 būs slēgts stāvlaukums pie pašvaldības.


Paužot solidaritāti un atbalstu, pie Ķekavas novada domes, kopš 16. februāra plīvo Ukrainas karogs, tādējādi simboliski paužot atbalstu Ukrainas valsts neatkarībai.

 

 

Administratīvā pārvalde
01.03.2022.

 

 

  Drukāt