Jaunais bērnudārzs "Bitīte" Katlakalnā svin spāru svētkus

 

Jaunai pirmskolas izglītības iestādei "Bitīte" Katlakalnā, Ķekavas novadā 8.janvārī svin spāru svētkus. Sākoties jaunajam mācību gadam, jauno bērnudārzu varēs apmeklēt 250 Ķekavas novada bērni.

 

Ķekavas novada pašvaldības priekšsēdētājs Roberts Jurķis, uzrunājot klātesošos spāru svētkos, atzina, ka „jaunās pirmskolas izglītības iestādes izveide būs atbalsts ne tikai ģimenēm, bet arī jaunas darba vietas, kas ir ļoti būtiski tieši šobrīd, kas valstī valda liels bezdarbs”.

 

Bērnudārza būvniecības darbi notiek atbilstoši plānotajam un jau pavasarī bērnudārza "Bitīte" būvniecība būs noslēgusies.  

 

 „Ķekavas novada pašvaldībai vienmēr izglītība būs viena no galvenajām darbības prioritātēm. Ir paveikti būtiski darbi, lai pilnveidotu un paplašinātu izglītības iespējas novadā, piedāvājot iedzīvotājiem tepat novadā saņemt kvalitatīvu un daudzpusīgu izglītību,” uzsvēra R.Jurķis.  

 

Bērnudārza "Bitīte" ēkas kopējā platība ir 3472 kvadrātmetri. Tajā būs rotaļu un nodarbību telpas, guļamtelpa, zāle saviesīgiem pasākumiem, ēdamzāle, sporta un mūzikas zāles, kā arī citas telpas.

 

 Spāru svētkos laba vēlējumus pauda pārstāvji no Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas, Latvijas Pašvaldības savienības, kā arī būvdarbu veicēji SIA „Abora” un projekta partneri no Mārupes un Tukuma.

 

 Bērnudārza "Bitīte" Katlakalnā būvniecība tika uzsākta pagājuša gada oktobrī. Šis vērienīgais darbs norit Publiskās Privātās Partnerības projekta ietvaros, kas aizsākts vienlaicīgi četrās pašvaldībās – Ķekavā, Mārupē, Ogrē un Tukumā.

 

  Drukāt