SEB Dzīvības apdrošināšana dāvina katram pirmklasniekam nelaimes gadījumu apdrošināšanu

 

Sākoties jaunam mācību gadam, SEB dzīvības apdrošināšana jau otro gadu pēc kārtas dāvina visiem Latvijas pirmklasniekiem – aptuveni 20 400 bērnu – nelaimes gadījumu apdrošināšanu ar risku segumu 1000 latu apmērā. Apdrošināšana būs spēkā visa gada garumā - sākot ar šā gada 1. septembri līdz pat 2012. gada 31. augustam.
 
„Būt pirmklasniekam ir aizraujoši – ikdienā parādās daudz jaunu lietu, ko darīt un izzināt. Diemžēl bērniem reti piemīt piesardzības izjūtas, lai cik rūpīgi pieaugušie būtu piekodinājuši būt uzmanīgiem. SEB Pirmklasnieku apdrošināšanas polise paredz visu Latvijas pirmklasnieku apdrošināšanu pret nelaimes gadījumiem 24 stundas 7 dienas nedēļā, tai skaitā skolā, mājās, sporta treniņos un brīvajā laikā. Pirmo reizi šādu dāvanu Latvijas pirmklasniekiem pasniedzām aizvadītajā gadā, un, novērtējot vecāku prieku par dāvanu un skolu pārstāvju pozitīvās atsauksmes, nolēmām turpināt iesākto un arī šogad dāvināt nelaimes gadījumu apdrošināšanu 1000 latu vērtībā katram Latvijas pirmklasniekam,” stāsta SEB dzīvības apdrošināšanas valdes priekšsēdētājs Ints Krasts.
 

Kas jādara pirmklasnieka vecākiem?

  • Lai saņemtu apdrošināšanas noteikumus, vecāki tiek aicināti uz tuvāko SEB bankas filiāli, kur SEB dzīvības apdrošināšanas pārstāvis vai filiāles darbinieks izsniegs un izskaidros apdrošināšanas noteikumus, kā arī pasniegs dāvanas – Zvaigznes ABC atlaižu kuponu un magnētu – apdrošināšanas kartiņu.
  • Vecāki var arī reģistrēties www.seb.lv sadaļā “Pirmklasnieka apdrošināšana”, kur pēc reģistrācijas būs iespējams iepazīties ar SEB Pirmklasnieka apdrošināšanas noteikumiem, saglabāt vai izdrukāt tos. Internetā pēc reģistrācijas pieejams arī Zvaigzne ABC atlaižu kupons.

 

Uzziniet vairāk:
Iveta Briede
Dzīvības apdrošināšanas speciāliste,
SEB bankas Dienvidu filiāle
T.: 6721 5822, mob.: 2655 4290, E-pasts: iveta.briede@seb.lv
  Drukāt