Uzslavē Ķekavas novada Kultūras aģentūras labo servisu!

Kampaņa “Uzslavē labu servisu” Latvijā jau norisinās devīto gadu, parasti martā, kas tiek dēvēts par “Laba servisa mēnesi”. Šogad pirmo reizi šajā kampaņā startēs Ķekavas novada Kultūras aģentūra.

 

Kampaņas “Uzslavē labu servisu” būtība ir novērtēt pozitīvo mums apkārt un uzslavēt tos, kas sniedz izcilu klientu servisu. Kampaņa motivē darbiniekus strādāt vēl labāk, novērtēt un saprast savu lomu un devumu aģentūrai. Ikviens apmeklētājs ir aicināts izteikt labus vārdus par aģentūras darbu un darbiniekiem, jo mēs strādājam savam novadam un saviem cilvēkiem. Mums ir svarīgs apmeklētāju viedoklis, tāpēc lūdzam ikvienu izteikt savu vērtējumu par aģentūras apkalpošanas kvalitāti http://uzslave.lv vai aizpildot aptaujas anketiņas jebkurā aģentūras struktūrvienībā. Uzslavēt var gan aģentūru kopumā, gan struktūrvienības, gan atsevišķus cilvēkus, kas jums ir palīdzējuši un atbalstījuši.

 

Kampaņā piedalās šādas ĶNKA struktūrvienības: Baložu pilsētas bibliotēka, Ķekavas  pagasta bibliotēka, Daugmales pagasta bibliotēka, Katlakalna bibliotēka, Tūrisma informācijas centrs, Ķekavas novadpētniecības muzejs, Kultūras informācijas centrs „Liiba”, Baložu pilsētas kultūras nams, Daugmales kultūras daļa, Doles tautas nams, Katlakalna tautas nams, Ķekavas kultūras nams.

 

Sīkāka informācija par šo kampaņu ir pieejama tīmekļa vietnē labsserviss.lv

 

Informāciju sagatavoja Maija Bārbale

 

  Drukāt