Aukles turpina posties

Veiksmīgi turpinoties aukļu dienesta projektam Ķekavas novadā, jau otrai auklītei „kritusi” laimīgā loze piedalīties tirdzniecības centra „Liiba” rīkotajās skaistuma pārvērtībās. Šoreiz profesionālo meistaru roku pieskārieniem un ieteikumiem ļāvās auklīte no Titurgas - Jeļena Čvarkova, kas piedalījās Ķekavas novada pašvaldības rīkotajās aukļu apmācībās. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeļena Čvarkova (28)                                                                                                                                      

Nodarbošanās: auklīte

Ģimene: dēls un vīrs

Horoskopa zīme: auns

Vaļasprieki: aerobika, pilates, lasīšana

Labākās rakstura īpašības: atbildīga, godīga, izpalīdzīga, ar humora izjūtu

Ģērbšanās stils: ikdienišķs, sportisks

Sapnis: Jeļenai ļoti patīk iepazīt citu zemju kultūru, tāpēc tieši ceļošana ir viņas sapnis!

 

 

PIRMS PĀRVĒRTĪBĀM   

 

 

PĀRVĒRTĪBAS skaistumkopšanas salonā „Libelle”

PĒC PĀRVĒRTĪBĀM

Mētelis (Guntina.com), tunika (Guntina.com), svārki (Guntina.com), somiņa (Guntina.com), jostas (Seppälä), apavi (Dango), auskari (Pērļu Rēvija), stiliste- Estere Pumpura no veikala Seppälä.

 

 

 

Grima meistare Ivita Elksne:

Jeļenas matu krāsa līdz šim bija melna. Lai tā tik ļoti nekontrastētu ar sejas gaišo toni, tika nolemts mainīt matu krāsu – noņemt melo un krāsot piesātinātā brūnā tonī ar dažām platām gaišākām joslām. Griezumu veidoju aktuālajā "kare".

Lai pasvītrotu Jeļenas jauneklīgo šarmu - make up veidoju vieglu un neuzkrītošu. Meistare Daiga veica arī uzacu korekciju un krāsošanu. Uzacu krāsa tika izvēlēta pieskaņojoties matu krāsai – tumši brūnā tonī. Jeļenai tika izveidots klasiskais  manikīrs ar dabīgi bēša toņa nagu laku. Pārvērtību mērķis bija padarīt klientes tēlu vieglu, bet tajā pašā laikā svinīgu.

 

Stiliste Estere Pumpura:

Šajā pavasarī mode mūs pārsteidz ar maigu un piesātinātu krāsu un rakstu buķeti. Sezonas galvenā tendence - būt ar sevi apmierinātai un neatkarīgai sievietei. Pārvērtību gaitā Jeļenai tika izveidoti četri tērpu komplekti dažādām dzīves situācijām. 

Jeļena ir skaista, eleganta, jauna sieviete, tāpēc pārvērtībām tika izvēlēts ambiciozs, spilgts un funkcionāls apģērbs – atbilstošs viņas personībai.

Aristokrātiski zilais tonis kombinācijā ar spilgti zaļo, dzelteno, oranžo krāsu, nu  gluži kā Pāva astes krāšņums, ir šis piesātinātais komplekts ar klasiska piegriezuma mēteli oriģinālā faktūrā un tekstilā no veikala Guntina.com., kas kombinēts ar košu topu un sievišķīgiem svārkiem. Šo komplektu lieliski papildina aksesuāri: koķetas zamša augstpapēžu kurpes no veikala Dango, samta rokassomiņa un „Pāva astes” auskari no Pērļu Rēvija. Šajā pavasarī neiztikt bez aktuālajām šaurajām jostām, kuras valkā ar adījumiem, žaketēm, topiem un bleizeriem. Tagad  jaunajā, aristokrātiskajā  tēlā Jeļena ir gatava doties gan uz kādu saviesīgu pasākumu, gan ikdienas gaitās.

 

Jeļena pēc pārvērtībām: „Esmu ļoti priecīga par lieliski pavadīto laiku. Visas dienas garumā jutos īpaši aprūpēta. Guvu daudz pozitīvu emociju. Liels paldies par jaukajām pārsteiguma dāvanām no t/c „Liiba” veikaliem.”

Radošā komanda

 

Pārvērtību noslēgumā Jeļena saņēma pārsteiguma dāvanas: „Avène” kosmētisko līdzekļu komplektu no „A.Aptieka”, „Ņamma” dāvanu karti Ls 10 vērtībā, „Elvi” dāvanu karti Ls 10  vērtībā; krāsainu, siltu šalli no veikala „Regatta”, ziedu pušķi no ziedu veikala „Saulespuķe” un dāvanu karti Ls 50 vērtībā no tirdzniecības centra „Liiba”.

 

 

 

Ar pilnu reportāžu no pārvērtībām vari iepazīties www.liiba.lv.

 

Foto: Ineta Līdace, www.bellafoto.lv

 

 Inga Pinne

 

 

 

 

  Drukāt