Reģionālā pašvaldības policija atzīmē pirmo gadadienu

 RPP aizvadījusi spraiga darba un emocijām bagātu gadu. Kā prioritātes policijas darbā ir noteiktas godprātīgs un kvalitatīvs darbs un pozitīva sadarbība ar iedzīvotājiem. Pārliecība un lepnums par to bija redzams katra policista sejā un stājā. Labākiem darbiniekiem un tiem, kas ar savu ieguldījumu sekmējuši RPP darbu un centienus, tika pasniegti apbalvojumi un atzinības raksti. Savukārt ar zvērestu savu izvēli strādāt savas valsts un sabiedrības labā apliecināja arī septiņi jaunie Reģionālās pašvaldības policijas darbinieki.

Svētku reizē pārdomās par paveikto dalījās RPP priekšnieks Māris Bomiņš, uzsverot, ka galvenie izvirzītie mērķi pirmajam gadam ir sasniegti un tagad tikai jāvirzās uz priekšu.

Daudz labu vārdu un pateicību RPP darbiniekiem un tās vadībai izteica arī klātesošie viesi, kas bija ieradušies sveikt jubilejā - kolēģi un sadarbības partneri no Ikšķiles, Baldones, Inčukalna un citiem novadiem, pārstāvji no Valsts policijas. Sveicēju vidū bija arī Ķekavas novada pašvaldības sociālā dienesta, Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras pārstāvji.

Ar muzikālo pavadījumu viesus priecēja Ķekavas Mūzikas skolas pedagoģe Diāna Zandberga un Ķekavas Mūzikas skolas audzēkņu džeza kombo grupa pedagoga Kaspara Stankeviča vadībā, radot īpašu svētku gaisotni.

 

Inga Auziņa

 

 

  Drukāt