Pensionāru biedrībai jauna valde

Sapulcē tika diskutēts par līdzšinējās pensionāru biedrības valdes paveikto un ievēlēta jauna valde. Par pensionāru biedrības Polārblāzma jaunās valdes priekšsēdētaju atkārtoti uz diviem gadiem tika ievēlēta Ludmila Petruša.

Tikšanās laikā pensionāri ar Ķekavas novada domes pārstāvjiem apsprieda jautājumus, kas saistīti, piemēram, ar Ķekavas sākumskolas būvniecību, ietvju un ceļu uzturēšanu ziemā.

Sapulcē piedalījās arī Latvijas pensionāru federācijas priekšsēdētājs Andris Siliņš. No Ķekavas novada pensionāru biedrības par federācijas biedru tika ievēlēts Jūlijs Kruževņaks.

Pēc pensionāru biedrības Polārblāzma sapulces norisinājās atpūtas pēcpusdiena Mostas pirmā puķe un strauts, kurā ar priekšnesumiem klātesošos iepriecināja līnijdejotāju – senioru grupa Pīlādžvīns, sieviešu deju grupa Ābeļzieds, kā arī vingrotāju grupa Novecosim aktīvi, savukārt ar muzikālu priekšnesumu uzstājās kapella Vecie draugi.

Atgādinām, ka iesniegumus par jaunu biedru uzņemšanu pieņem katru ceturtdienu plkst. 11.00- 13.00 Ķekavas kultūras namā.

 

  Drukāt