Latvijas pārtikas ražotāji un uzņēmumi aicināti piedalīties izstādē “Riga Food 2010”

 

Latvijas pārtikas ražotāji un uzņēmumi ir aicināti piedalīties 15. starptautiskajā pārtikas izstādē “Riga Food 2010”, kas notiks no 8. līdz 11. septembrim un kas ir nozīmīgākais pārtikas nozares notikums Baltijā, kurā ik gadu tiek prezentētas jaunas preces un pakalpojumi, iegūti jauni kontakti un sadarbības partneri, noslēgti līgumi un noskaidroti uzvarētāji pavāru, bārmeņu, konditoru un pārtikas kvalitātes konkursos.
 
Izstādes apmeklētāji
Izstādi “Riga Food” ik gadu apmeklē liels skaits apmeklētāju – gan pārtikas un ar to saistīto nozaru pārstāvji, gan interesenti, kas vēlas uzzināt jaunumus un degustēt jaunos ražojumus. 2009. gada izstādes profesionālie apmeklētāji bija ieradušies no 37 pasaules valstīm, to darbība saistīta ar pārtikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību; pārtikas ražošanu, sabiedrisko ēdināšanu; viesnīcu nozari, preču importu; pārtikas pārstrādes iekārtu, iepakojuma, izejvielu ražošanu un tirdzniecību, tehnoloģisko procesu nodrošinājuma servisu, sabiedriskās ēdināšanas un tirdzniecības iekārtu tirdzniecību, kā arī ar pārtikas zinātni, mācību iestādēm un valsts un pašvaldību institūcijām.
 
47% apmeklētāju bija ģenerālmenedžeri, speciālisti, kategoriju un reģionālie menedžeri, 18% – uzņēmumu vadītāji, 30% – pārtikas tehnologi, kvalitātes kontroles vadītāji, asociāciju valdes locekļi un 4% – uzņēmumu īpašnieki. Lai atrastu jaunas preces, ko iekļaut veikalu sortimentā, izstādi ik gadu apmeklē pārstāvji no pārtikas veikalu tīkliem – Rimi, Mego, Prisma, Stockmann, Elvi, Maxima, Iki, Skai Baltija, Selver, Narvessen, Kuldigas RPB, Ogres Jumis, Liepājas PB, Madara 89, Cēsu RPB, Aibe, Top, Madonas PB), kā arī no ārvalstu veikalu tīkliem.
 
Plaša pasākumu programma
Izstādē ik gadu notiek plaša pasākumu programma, kas piedāvā saistošus pavāru, bārmeņu un konditoru meistarības konkursus, kā arī pārtikas inovācijas pasākumus, kas ir interesanti un noderīgi esošajiem un topošajiem uzņēmējiem un nozares profesionāļiem. Tāpat izstādes rīkotāji un dalībnieki strādā pie dažādu paraugdemonstrējumu un semināru rīkošanas.
 
Lai uzzinātu vairāk par izstādi “Riga Food 2010” un iespējām tajā piedalīties, apmeklējiet mājas lapu www.rigafood.lv un sazinieties ar izstādes projekta vadītāju Rolandu Nežbortu pa tālr. 67067550, GSM: 29127662 vai rakstot uz e-pastu rolands.nezborts@bt1.lv.
 
  Drukāt