Ķekavas novada jaunieši dodas pieredzes apmaiņas braucienā uz Ropažiem

 

 

Atsaucoties uz Ropažu Kultūras un izglītības centra kultūras darba organizatores Ievas Rampānes uzaicinājumu piedalīties jauniešu projekta „Izzini! Iedvesmojies! Iesaisties!” aktivitātēs, 24. jūlijā astoņi Ķekavas novada jaunieši devās pieredzes apmaiņas braucienā uz Ropažiem. Šajā projektā ropažnieki aicināja piedalīties tuvējā reģionā esošos jauniešu centrus, lai dalītos pieredzē un sniegtu iedvesmu Ropažu jauniešiem.

 Kopā ar Stopiņu novada jauniešiem, ķekavieši piedalījās mājinieku sagatavotajās aktivitātes. Pirmā no aktivitātēm bija iepazīšanās ar Ropažu pilskalna iemītiekiem – viduslaiku kopu „Rodenpoys”. Puiši jauniešiem stāstīja par dzīvi bruņinieku laikos, cienāja ar svaigi ceptu maizi, deva uzlaikot bruņas un iemācīja vienu no cīņas aizsardzības taktikām.

Otra aktivitāte - foto studija, kur profesionāla fotogrāfe pastāstīja un parādīja pamatus, kā iegūt labu foto. Jaunieši, kas līdzi bija paņēmuši foto aparātus, iegūtās zināšanas varēja uzreiz izmēģināt un likt lietā.

Arī Ķekavas jaunieši bija sagatavojuši jautras aktivitātes pārējiem pasākuma dalībniekiem – aktivizācijas spēli, ko atveduši no projekta Polijā, kurā piedalījās jūlija mēnesī.

Pēc veselīgām aktivitātēm un gardiem našķiem, visi jaunieši piedalījās diskusijā par nākotnes iespējām Ropažu novada jauniešu dzīves kvalitātes uzlabošanai, daloties pieredzē, iespaidos un idejās.

Izsakām pateicību Ropažu novada kultūras darba organizatorei Ievai Rampānei, par brīnišķīgo iespēju piedalīties pasākumā!

 

Šajā nedēļas nogalē 10. augustā plkst. 18.00 notiks nākamā projekta „Izzini! Iedvesmojies! Iesaisties!” aktivitāte!

Šoreiz jauniešiem Ropažu Kultūras un izglītības centrā būs iespēja tikties ar pasaules slaveno akordeonisti Kseniju Sidorovu, lai aprunātos par dzīvi, iespējām, sapņiem un to realizēšanu!

Vairāk informācijas, par šo pasākumu iespējams saņemt Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centrā.

 

Ķekavas novada Jaunanes iniciatīvu centrs

Santa Auziņa - Stucere

 

  Drukāt