Noslēdzies nometņu cikls „Esi aktīvs – nesēdi mājās!”

Ar nometni Ķekavas sporta klubā noslēdzies Ķekavas novada sporta aģentūras organizēto bērnu nometņu cikls „Esi aktīvs – nesēdi mājās!” šajā vasarā. Nometnē Ķekavā, kas norisinājās no 11.-15. augustam, piedalījās 28 bērni no mūsu novada vecumā no 7-13 gadiem. 

 

Nometnes pamatideja bija līdzīga kā cikla pirmajai nometnei, kas norisinājās Baložos - veicināt bērnos aktīva dzīvesveida prieku un iepazīstināt ar dažādiem sporta veidiem, ar kuriem ir iespējams nodarboties novadā. Nedēļas garumā bērniem bija iespēja izmēģināt prasmes un veiklību dažādos sporta veidos. Līdzīgi kā Baložos organizētajā nometnē, visas ieplānotās ieceres tika īstenotas un dienas paskrēja nemanot.

 

Nometnes organizatori teic, ka, rīkojot šso nometni, guvuši vairākas vērtīgas atziņas, no kurām galvenā - novadā trūkst vasaras aktivitātes bērniem, kurās tiktu piedāvāts iepazīties ar veselīgu dzīvesveidu, aktīvu atpūtu, izmēģināt dažādas fiziskās aktivitātes, sporta veidus. Par to liecina tas vien, ka gribētāju piedalīties nometnē bija vairāk nekā iespējas bērnus uzņemt. Diemžēl, daudziem vecākiem nācās atteikt dalību nometnē.

 

Nometnes vadītāji un treneri pateicas vecākiem par dāvāto uzticību un pauž cerību uz turpmāku sadarbību.

 

Īpašs paldies pedagoģēm Sandrai un Agnesei no privātskolas "Gaismas tilts 97", ēdināšanas uzņēmumam SIA "Aniva", Ūdensporta klubam "Kambīze", kā arī visiem sporta aģentūras kolēģiem un novada treneriem par atsaucību un atbalstu.

 

Reinis Zobens

25.08.2014.

  Drukāt