Novada pedagogi vienkopus izglītības darbinieku konferencē

Īsi pirms mācību gada sākuma Baložu vidusskolā norisinājās novada pedagogu konference, kurā piedalījās 198 no pavisam 245 novada pedagogiem. Priecē fakts, ka mācībspēkiem pievienojušies 18 jauni pedagogi, kas ir entuziasma pilni darboties un iedvesmot savus audzēkņus.

 

Kā savā uzrunā konferences dalībniekiem atzīmēja Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Valts Variks, skolotājs ir tas, kas spēj mūsu jauno paaudzi, mūsu bērnus ne tikai pamudināt uz labām domām un darbiem, bet arī likt viņiem noticēt sev, noticēt savām spējām.

 

Tāpat konferences ievadā skolotājus uzrunāja un ar jauna posma sākumu sveica Ķekavas novada domes deputāte un Izglītības komitejas vadītāja Ieva Arnte un Ķekavas novada pašvaldības Izglītības daļas vadītājs Vitolds Krieviņš.

 

Turpinājumā ar informatīvām prezentācijām uzstājās un par aktuālo izglītības sfērā klātesošajiem pastāstīja Izglītības kvalitātes valsts dienesta pārstāve Evija Uzare un Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas galvenā inspektore Inga Krastiņa. Tāpat skolotājiem bija iespēja noklausīties harismātiskā Pedagoģiskās meistarības skolas direktora Kaspara Bikšes uzstāšanos par to, kā iedvesmot sevi pozitīvai dzīvei.

 

Konferences otrajā daļā pedagogiem bija iespēja iesaistītes darba grupās par kādu no septiņām sev interesējošām tēmām, lai smeltos iedvesmu un dalītos savā pieredzē. 

 

Sabiedrisko attiecību un

konsultatīvā atbalsta daļa

02.09.2014.

  Drukāt