Saimniek, kāpēc tu mani nemeklē?

 Dzīvnieku patversme “Mežavairogi”  2014.gada 4.oktobrī plkst. 11.00 Skonto hallē, Rīga, E.Melngaiļa ielā 1a aicina visas Latvijas dzīvnieku patversmes, dzīvnieku aizsardzības organizācijasun visus dzīvnieku draugus uz 5.VisLatvijas patversmju dzīvnieku un adoptēto dzīvnieku izstādi!

 

Pasākums notiek izstādes "Dzīvnieku pasaule" ietvaros, kas norisinās 4. un 5. oktobrī Skonto hallē.

 

 

Pasākuma programma:

10.00 – 12.00    dalībnieku reģistrācija pie speciālās dalībnieku ieejas (bezmaksas ieeja 2 suņa pavadoņiem un 1 kaķa vai cita dzīvnieka pavadonim, pārējiem no 4 gadu vecuma 2 €); kaķu īpašniekus lūdzam ierasties laicīgi, lai var iekārtoties būrītī);

12.00 – 12.15    izstādes atklāšana;

12.15 – 13.00    Suņu parāde (suņi ar vienu pavadoni atrodas ringā un veic goda apli, kā arī īsos vārdos iepazīstina ar savu mīluli);

13.00 – 13.30    Kinoloģiskā kluba ULBERTS paraugdemonstrējumi;

 

13.30 – 14.00    Konkurss Kāds saimnieks- tāds suns (suns prot kādu triku?, jūs kopā dejojat? Varbūt vienkārši esat ļoti līdzīgi, vai jums ir vienādi tērpi?)

 

14.00 – 15.00    Pirmo reizi Latvijā bezšķirnes KAĶU IZSTĀDE- ikviens kaķa īpašnieks var cīnīties par titulu vai skatītāju simpātiju balvu (varbūt šī ir iespēja atrast mājas kaķiem, kuri vēl tikai gaida savus saimniekus patversmēs un pie dzīvnieku aizstāvjiem?). Šajā laikā tiks vērtēti arī citi dzīvnieki, kuri būs ieradušies- jūrascūkas, šinšillas, seski, papagaiļi vai bruņurupuči- visi tiek laipni gaidīti!

15.00 – 15.30    Kinoloģiskā kluba ULBERTS paraugdemonstrējumi

15.30 – 16.00    Suņu paklausības rallijs (sadarbībā ar biedrību ASTE GREDZENĀ)- vienkārša un aizraujoša disciplīna, kurā ikviens suņa īpašnieks varēs pārbaudīt savas spējas.

16.30 – 17.00    Apbalvošana

 

 

Laipni aicināti visi dzīvnieku draugi, kuriem nav vienaldzīgs dzīvnieku liktenis, visi adoptētie, izglābtie, nopirktie vai atpirktie dzīvnieki ar saimniekiem un savām ģimenēm!

Iepriekšēja pieteikšanās un informācija  patversme@mezavairogi.lv  tālruņa nr. 29256261 (Sandra)

Ja nebūsiet iepriekš reģistrējušies nevarēsim garantēt dalību izstādē!

Informācija patversmēm un dzīvnieku aizsardzības organizācijām- līdzi ņemiet dzīvniekus, kuri ir gatavi adopcijai- veseli un vakcinēti.

Informācija visiem dalībniekiem- ierodoties ar dzīvnieku (suni, kaķi, sesku), jāuzrāda dzīvnieka vakcinācijas apliecība ar derīgu vakcināciju pret trakumsērgu! 

  Drukāt