17.oktobrī tika godinātas Zelta ģimenes Ķekavas novadā

 

Šogad jau trešo gadu norisinājās Ķekavas novada stipro ģimeņu godināšanas pasākums „Zelta valsis”, kurā tika sumināti pieci pāri, kuri laulībā nodzīvojuši 50 un vairāk gadu.

Tas bija aizkustinošs brīdis „Zelta pāriem” un viņu tuviniekiem, jo visa uzmanība un pateicība par ģimenes vērtību turēšanu godā tika veltīta tieši šīm stiprajām novada ģimenēm.

 

 

 

 

 

Zelta pāri: Velta un Indulis Strazdiņi, Anna un Aloizs Lukšas, Rita un Jevgēnijs Zeļeņini, Vizma un Arvīds Blāži, Skaidrīte un Jānis Kovaļenko.

Ķekavas kultūras namā valdīja sirsnīga un mīlestības piepildīta atmosfēra- ģimenes, kas staro vitalitāti un stabilitāti un ne tāpēc, ka dzīvojuši mūžīgā laimē un saticībā, bet gan tāpēc, ka caur grūtībām un negaisiem ir spējuši kopā salikt zudušos puzles kauliņus un joprojām būt kopā- ar smaidu par skaistām atmiņām, padarīto un piedzīvoto. 

 

„Aizver acis, kad esmu tev tuvu klāt,

 

Apliec rokas man apkārt, lai varam mūsu deju sākt,

 

Tad piekļauj mani ciešāk un nelaid, nelaid prom,

 

Lai dzirdu tavus sirdspukstus un tavu elpu jūtu.

 

Apliec man rokas un noturi tā, lai es sajustos drošumā,

 

Apliec man rokas un neteic nekā, man vajag tuvuma divatā.

 

Apliec man rokas un dejosim valsi caur skurbām jāņu naktīm,

 

Caur rudens lapkrišiem un ziemas puteņiem,

 

Caur gadiem, caur dzīvi, caur likteni.”

                                                       

Zelta pāriem šampanieti pirmajam kāzu tostam dāvāja šī pasākuma ilggadējs atbalstītājs, veikals „Alko Outlet” no tirdzniecības centra “Liiba” Ķekavā, savukārt biedrība “Sidrabaine” atbalstīja Zelta pāru iemūžināšanu videolentē.

 

 

Sabiedrisko attiecību un konsultatīvā atbalsta daļa

18.10.2014.

 

  Drukāt