Biedrība "Solis tuvāk" turpina īstenot pērn aizsākto projektu

Biedrība „Solis tuvāk” atkārtoti ir ieguvusi finansējumu programmā „Eiropa pilsoņiem”, lai arī 2014. gadā turpinātu pērn aizsākto projektu „Eiropas pilsoniskās sabiedrības resursu centrs – Latvija” darbību.

 

2014. gadā starptautiskā projekta aktivitātēm ir pievienojušies vēl vairāki partneri - biedrības no Bosnijas un Hercegovinas, Horvātijas, Melnkalnes, Serbijas. Lai turpinātu popularizēt iespēju īstenot pilsoniskās iniciatīvas, izmantojot programmas „Eiropa pilsoņiem” finansējumu, katra valsts ir novadījusi informācijas dienas un apmācību semināru.

 

Biedrība „Solis tuvāk” šogad dalībniekus pulcēja 25.-27. augustā Siguldā, kur 50 dalībniekiem bija iespēja uzzināt jaunāko informāciju par projektu iesniegšanas termiņiem, galvenajām prasībām programmas darbības periodā līdz 2020.gadam. 

 

Atgādinām par pieteikšanās termiņiem finansējumam:

 

1.darbība. Eiropas vēstures piemiņas pasākumi (European Remembrance): 2015.gada 1. marts.

 

2.darbība. Demokrātiskā iesaistīšanās un pilsoniskā līdzdalība (Democratic engagement and civic participation)

2.1. Pašvaldību sadraudzība (Town Twinning): 2015.gada 1. marts un 1. septembris;

2.2. Pašvaldību tīklojumi (Networks of Towns): 2015. gada 1. marts un 1. septembris;

2.3. Pilsoniskās sabiedrības projekti (Civil Society Projects): 2015. gada 1. marts.

 

Biedrība Solis tuvāk aicina sekot informācijai biedrības mājas lapā www.solistuvak.lv, aktīvi iesaistīties turpmākajos semināros vai projektos, kļūt par mūsu partneri, aizpildot reģistrācijas veidlapu sadaļā ‘Partneri’ „Eiropas pilsoniskās sabiedrības resursu centra –Latvija” mājas lapā www.ecrc-lv.com.

 

Konsultācijas aicinām pieteikt pa telefonu: 20619713.

 

Linda Znotiņa

Biedrība „Solis tuvāk” 

24.10.2014.

  Drukāt