Ķekavā atklāts 133. veikals "Drogas"

 

 

AS Drogas turpina tīkla attīstību – šogad šis ir jau ceturtais jaunais veikals Baltijā. Martā, pēc ievērojama pilsētas iedzīvotāju pieprasījuma, tika atklāts veikals Limbažos, aprīlī Krāslavā un augustā – Viļņā, Lietuvā.

 

„Jaunā veikala atrašanās vieta ir ērti pieejama ne vien Ķekavas un tās apkārtnes iedzīvotājiem, bet arī ceļotājiem un autobraucējiem, kuri izmantos A7 šoseju. Tirdzniecības centrs Liiba Ķekavā jau ir vietējo iedzīvotāju iecienīta iepirkšanās vieta, tādēļ priecājamies, ka ar savu klātbūtni spēsim šo iepirkšanās vietu papildināt ar Drogas plašo ikdienā nepieciešamāko preču sortimentu,” informē valdes locekle, mārketinga un sabiedrisko attiecību direktore Monta Strēle. 

 

Atklāšanas svētku laikā jaunā veikala klienti tiks iepriecināti ar īpašiem piedāvājumiem, atlaidēm, dāvanām par pirkumu, kā arī iespēju konsultāciju laikā uzzināt vairāk par dažādiem zīmoliem un produktiem.

 

Jaunā veikala kopējā platība ir 242 m2 un tajā ir radītas 6 jaunas darba vietas Ķekavas un tuvējās apkaimes iedzīvotājiem. Tāpat kā citos veikalos, arī šeit klientiem tiks nodrošināts plašs, ikdienā visnepieciešamāko preču piedāvājums skaistumkopšanai, higiēnai un sadzīvei, augsta klientu apkalpošanas kultūra un garantēta, augsta produktu kvalitāte. Jaunais veikals apkalpos katru dienu no 9:00 līdz 21:00.

 

Jaunais veikals Drogas klientiem piedāvās vairāk nekā 10 000 ikdienā visnepieciešamāko produktu. Pēdējo gadu laikā ir strauji palielinājies to produktu klāsts, kuri klientiem ir pieejami tikai un vienīgi veikalu tīklā Drogas. Piemēram, Vācijā, Anglijā un Nīderlandē ražotie zīmoli Domol, Superdrug, Isana, Rival de Loop, Babydream. Šogad varam būt īpaši lepni, jo Drogas dabīgās kosmētikas sortimentu paplašinājuši zīmolu Alterra un Mossa produkti. Visi šie jaunumi būs pieejami arī Ķekavas veikala klientiem,” stāsta M.Strēle.

 

Aktuālākajai informācijai par akcijām un jaunajiem produktiem veikalos Drogas ir iespējams sekot līdzi mājas lapā www.drogas.lv, kā arī Drogas profilos sociālajos tīklos Twitter.com, Facebook.com un Draugiem.lv.

 

Par AS Drogas

AS Drogas ir lielākais mazumtirdzniecības veikalu tīkls skaistumkopšanas, higiēnas un sadzīves preču segmentā Baltijā, un piedāvā visplašāko šī segmenta preču klāstu – dekoratīvo kosmētiku, sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļus, matu krāsas, matu kopšanas un veidošanas līdzekļus, veselības un higiēnas preces, parfimēriju, galantērijas preces, zeķbikses un zeķes, preces bērniem, sadzīves ķīmiju un saimniecības preces.

Pirmais veikals Drogas tika atvērts Rīgā, 1993. gadā. 2001. gadā kompānija uzsāka darbību Lietuvā, tādējādi kļūstot par starptautisku uzņēmumu. AS Drogas Baltijas valstīs kopumā nodarbina vairāk nekā 1 200 darbiniekus.

No 2004. gada AS Drogas ir konglomerāta Hutchison Whampoa Limited mazumtirdzniecības un ražošanas grupas A.S. Watson Group uzņēmums.

 

  Drukāt