Futbola klubā Auda bērnu treneru asistents no Brazīlijas - Rodrigo Da Silva

 

 

Brazīlis Rodrigo Da Silva Latvijā ieradies pirms diviem gadiem ar mērķi spēlēt futbolu kādā no Latvijas komandām, bet laika gaitā FK Auda vadība novērtēja viņa pieredzi un teorētiskās zināšanas futbolā, un, lai pilnībā izmantotu Rodrigo Da Silva potenciālu, deva iespēju strādāt ar bērniem - galvenokārt pašiem mazākajiem 2009. un 2010. gadā dzimušajiem. Viņi ar aizrautību ieklausās 22 gadus jaunā treneru asistentā, kurš uzaudzis un trenējies Brazīlijā – valstī, kur futbols ir galvenais sporta veids, līdz ar to arī liels skaits augstvērtīgu spēlētāju ar lieliem mērķiem un fanātisks atbalsts no iedzīvotājiem. Pasaules čempionāts futbolā arī šogad notika Rodrigo Da Silvas dzimtenē – Brazīlijā, kam ar interesi sekoja gan viņš, gan visa FK Auda saime. Jāatzīmē, ka Rodrigo Da Silva tagad ieplānojis apciemot savu dzimto Brazīliju, lai pavasarī Latvijā atgrieztos ar jauniem spēkiem.

FK Auda augstu novērtē ne tikai Rodrigo Da Silvas darbaspējas futbola laukumā, bet arī centību tik īsā laikā iemācīties latviešu, krievu valodu paralēli jau savām zināšanām brīvi runāt angļu, spāņu un, protams, dzimtajā portugāļu valodā.

 

 

 

Rodrigo Da Silva ir arī FK Auda meistarkomandas spēlētājs un kopā ar to piedalās Latvijas čempionātā futbolā.

 

Jāatzīmē, ka FK Auda uzņem audzēkņus visās vecuma grupās. Futbola klubs Auda un septiņi tā treneri jaunus spēlētājus gaida gan Ķekavā, gan Baldonē, lai nākotnē sagatavotu konkurētspējīgus futbolistus. Visjaunākajā FK Auda treniņu grupā aicināti pieteikties 2009.-2010. gadā dzimušie bērni. Pamatā jaunus audzēkņus uzņem vecumā līdz 12 gadiem, bet, ja ir kāda pieredze sportā, var pieteikties arī nedaudz vecāki. Mazākajiem treniņi notiek divas reizes nedēļā, attiecīgi pa vecuma grupām treniņu intensivitāte pieaug vidēji no trīs līdz pat septiņām dienām nedēļā. Ķekavā treniņi notiek trīs vietās – FK Auda stadionā, Ķekavas sporta klubā un Ķekavas vidusskolā. Baldonē treniņi notiek stadionā pie sporta kompleksa vai sporta kompleksa iekštelpās. Uz treniņiem Baldonē un Ķekavā ērti var nokļūt arī no Rīgas. Visi spēlētāji no septiņu gadu vecuma līdz ar savu komandu var spēlēt Latvijas čempionātā futbolā. FK Auda jaunieši vismaz reizi gadā dodas spēlēt arī ārpus Latvijas.

 

Futbola klubs Auda Ķekavā un Baldonē dažādās vecuma grupās uzņem jaunus audzēkņus – gan zēnus, gan meitenes. Talantīgākajiem jaunajiem futbolistiem nodarbības pieejamas bez maksas. Pieteikties bērnu un jauniešu FK Auda treniņu grupās iespējams pa telefonu + 371 26255196, kā arī iegūt plašāku informāciju kluba mājas lapā http://www.auda-fk.lv

 

FK Auda mājas spēles notiek Ķekavā, kur ir pašu spēkiem un līdzekļiem izveidota kluba bāze – futbola stadions “AUDA”.

 

  Drukāt