Ķekavas vidusskolai Draudzīgā Aicinājuma skolu reitinga balva

14.novembrī Vidzemes koncertzālē Cēsīs tika pasniegtas Draudzīgā Aicinājuma fonda un Draudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijas veidotā Draudzīgā Aicinājuma skolu reitinga balvas. Draudzīgā Aicinājuma reitings tiek veidots, izmantojot Valsts izglītības satura centra datus par vidusskolēnu sasniegumiem centralizētajos eksāmenos.

 

 

Ķekavas vidusskolas kolektīvs ir gandarīts, ka Ķekavas vidusskola ir ieguvusi balvu angļu valodā kā labākā lauku vidusskolu grupā un  balvu kopvērtējumā kā 3.labākā lauku vidusskolu grupā.  Iegūtais   rezultāts angļu valodā visu vidusskolu un ģimnāziju vidū ir 10.labākais.  Arī rezultāti laviešu valodā un matemātikā ir labi – latviešu valodā 5.labākais  lauku vidusskolu grupā, matemātikā – 18.labākais rezultāts 92 lauku vidusskolu grupā. Tas ir augsts skolas pedagogu un skolēnu kopīgā darba rezultāts.

 

Draudzīgā Aicinājuma skolas tiek vērtētas pēc skolēnu gūtajiem rezultātiem katrā no sekojošiem mācību priekšmetiem: latviešu valoda, matemātika, angļu valoda, dabas zinātnes (fizika, ķīmija, bioloģija), vēsture un skolu kopvērtējumā. Skolas tiek apbalvotas četrās nominācijās: ģimnāzijas, pilsētu vidusskolas, lauku vidusskolas un specializētās skolas (tehnikumi, arovdidusskolas, mūzikas vidusskolas u.c.). Ja eksāmenu kārto mazāk par 3 skolēniem, skola attiecīgā mācību priekšmeta reitingā tiek iekļauta ārpus kārtas.

 

Ar detalizētu Draudzīgā Aicinājuma skolu reitingu iespējams iepazīties  http://www.konkurss.lv/da_eks/index.php

 

Ķekavas vidusskolas direktore

Sandra Pugovka

19.11.2014.

  Drukāt