Ķekavas novada sporta laureāts 2014

5. decembrī Ķekavas kultūras namā norisinājās ilgi gaidītais un gada vērienīgākais sporta dzīves notikums novadā – “Ķekavas novada sporta laureāts 2014”. Apbalvošanas ceremonijā Ķekavas novada Sporta aģentūra godināja teju 115 šī gada labākos sportistus, viņu trenerus un atbalstītājus par izciliem sasniegumiem, pašaizliedzīgu darbu un atbalstu sporta dzīves attīstībā.

 

Pateicībā visiem tiem, kas krāšņo novada sporta dzīvi un nes Ķekavas novada vārdu pasaulē, sporta aģentūra jau sesto gadu rīko sporta laureātu apbalvošanas ceremoniju, kuru šogad vadīja kāds īpašs cilvēks- žurnālists, raidījumu vadītājs un liels aktīva dzīvesveida entuziasts Uģis Joksts. Visus pasākuma viesus sagaidīja ansamblis “Jūti” un deju grupa “Noslēpums”. Sanākušos ar atklāšanas runu godināja Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Valts Variks.

 

Šajā gadā Ķekavas novada Sporta aģentūra pasniedza teju 115 apbalvojumus, cildinot 79 šī gada labākos novada sportistus un komandas, 23 entuziastiskus trenerus, 13 pašaizliedzīgus sporta dzīves atbalstītājus un 2014.gada balvas ieguvējus - jaunās sporta cerības, veiksmīgos un cienījamos sporta veterānus, nopelniem bagātās komandas un viņu talantīgos trenerus.

 

Gada labāko jauno sportistu nominācijā balvas saņēma vieglatlēte Evita Kalniņa un BMX braucējs Kristaps Ezītis. Gada labāko sportistu balvas šogad ieguva sporta vingrotāja Diāna Jerofejeva un kikbokseris Reinis Porozovs, kurš varēja priecāties arī par trenera Daiņa Daņiļeviča iegūto 2014.gada labākā trenera balvu. Savukārt par gada sportistu tehniskajā sporta veidā tika atzīts motosportists Kristaps Veinbergs.

 

Futbola kluba “Auda” I Līgas komanda un FK “Ķekava” florbolistes varēja lepoties ar iegūto gada komandas balvu. Jauniešu komandu nominācijā gada balvas tika pasniegtas florbolistēm no “Ķekavas Bulldogs” U16 meiteņu komandas un Ķekavas zēnu basketbola komandai.

 

Par 2014.gada labākajiem veterāniem atzina Laini Kreiceri un Andri Eglīti. Savukārt gada veterānu komandas gods šogad pienācās basketbola spēles meistariem- Ķekavas novada sieviešu basketbola komandai un Ķekavas novada senioru 45+ sastāva spēlētājiem.

 

Apbalvošanas ceremonijā sporta aģentūras vadība pateicās arī šī gada sadarbības partneriem - t/c “Liiba”, veikalu tīklam “Elvi” un kafejnīcai “Ņamma”, uzņēmumiem “Baltā Bura”, “Ķekavas Avots”, “Melnā Kafija”, putnu fabrika “Ķekava”, “Zemgus” un “Humus”, kuri nodrošināja sporta pasākumu veiksmīgu norisi un iepriecināja to dalībniekus visa gada garumā.

 

Sporta aģentūra saka īpašu paldies Ķekavas novada domei par sniegto atbalstu sportam un Ķekavas novada pašvaldības sportiskajiem kolēģiem, kuri ar ļoti labiem rezultātiem startēja Pašvaldības darbinieku sporta spēlēs, izcīnot godpilno II vietu.

 

Pēc svinīgās ceremonijas pasākuma viesus iepriecināja Atis Ieviņš un grupa “Colt”. Paldies māksliniekiem un Kultūras nama vadībai, kas nodrošināja iespēju sveikt Ķekavas novada sporta laureātus 2014 un kārtējo reizi pārliecināties par novada bagātību - par plašajām sporta aktivitāšu iespējām, par iedzīvotāju vēlmi organizēt un piedalīties dažāda mēroga sporta pasākumos.

 

Ķekavas novada Sporta aģentūras direktore Dace Cīrule aicina visus sporta dzīves atbalstītājus apkopot savas labās domas, lai novadā taptu arvien jaunas sporta bāzes veselīga dzīvesveida un sporta talantu attīstībai. Vēlreiz sveicam visus šī gada sporta laureātus un tos, kuri vēl ir ceļā uz saviem sporta sasniegumiem!

 

Laura Mozule

08.12.2014.

  Drukāt