Labdarības koncerts „Pasauli sasildīt..” aizvadīts

Ir ceturtdiena, 2014.gada 11.decembris. Ķekavas kultūras namā pulcējas gan mazi, gan lieli, aizskatuvē vīd krāšņi tautas tērpu motīvi- sākās labdarības koncerts „Pasauli sasildīt...”  Šķiet, tā kļuvusi par skaistu, mīļu un jauku tradīciju – ik gadu rīkot labdarības koncertu, lai iepriecinātu un kaut uz mirkli ļautu aizmirst ikdienas rūpes.

 

 Jau trešo gadu koncertu organizēja Ķekavas novada biedrības - "Sidrabaine” un „Ozols” sadarbībā ar Peterborough latviešu biedrību Anglijā. Šis koncerts ir labdarības akcijas „Dāvā no sirds” noslēgums, kuras laikā šogad tika sarūpētas Ziemassvētku dāvaniņas Ķekavas novada 14 maznodrošinātām daudzbērnu ģimenēm un 13 audžuģimenēm.

 

Koncertā piedalījās Ķekavas kultūras nama deju kolektīvi- „Daina”, „Zvaigznīte”, „Zīle” un „Sidrabaine”, kā arī publiskās runas pulciņa jaunieši no Ķekavas vidusskolas. Šis notikums ir īpašs visiem- gan dejotājiem, gan vadītājiem, gan pašiem skatītājiem- silti un gaiši darbi liek iemirdzēties un sirdij pukstēt mazliet straujāk.

 

Mīļš Paldies Peterborough latviešu biedrībai Anglijā, kura ne tikai sarūpēja dāvaniņas ģimenēm, bet arī noorganizēja to nokļūšanu Ķekavā! Paldies visiem, kas ar patiesu mīlestību palīdzēja tapt šim pasākumam. Dot un saņemt- tā gūt patiesu prieku, mīlestību, labestību un draudzību vienam pret otru.

 

Dāvanas saņems arī Peterborough ļaudis Anglijā, kas tur, tālumā, kopj un pilnveido latviešu tradīcijas. Šogad dāvanā viņi saņems mūsu skaitās rakstainās vilnas zeķes un cimdus. Tos darināja dejotāji no „Sidrabaines” un „Zīles”, kā arī dāmas no pensionāru biedrības „Polārblāzma”  un mūsu pašu Labietes! Paldies čaklajām adītājām!

 

Patiess prieks, ka šī projekta realizēšanā ir piedalījušies tik  daudzi!

 

Lai katrā sirdī kaut uz brīdi iemājo prieks, lai nāk Ziemassvētku brīnums, lai valda ticība, cerība un mīlestība!

Foto galerija

 

Aija Āre un Vita Timermane

  Drukāt