"Gaismas tilta 97" audzēknes tiekas ar Valsts prezidentu Andri Bērziņu

 

 

Rīgas Latviešu biedrība organizēja radošo darbu konkursu 2 kārtās „Es un mana dzimtene”, kurā piedalījās vairāk nekā 300 bērnu no visas Latvijas.

 

Konkursa 1. kārtas noslēguma pasākums notika Rīgas Latviešu biedrībā 2014. gada 22. maijā. Sabīna Rakitko ieguva 2. vietu, kā arī tika aicināta nolasīt savu darbu visiem pasākuma dalībniekiem, Annija Vītola – 3. vietu un balvu, Katrīna Karple – Atzinību un ceļazīmi uz skolēnu radošo nometni augustā.

 

Konkursa 2. kārtas noslēguma pasākumā Rīgas Latviešu biedrībā 2014. gada 27. novembrī  balvu par iegūto 1. vietu saņēma Egija Smeile, par 3. vietu – Annija Vītola un Atzinību saņēma Letīcija Kalve. 2015. gada 8. janvārī Rīgas Latviešu biedrība un Prezidenta Kanceleja organizēja labāko darbu autoru un skolotāju tikšanos ar Valsts prezidentu A. Bērziņu. Uz to no privātās pamatskolas „Gaismas tilts 97” devās Sabīna Rakitko, Egija Smeile un Annija Vītola. Tas ir apliecinājums godprātīgam un atbildīgam darbam, rakstot par savu skolu, novadu, ģimeni un dzimteni.

 

Latviešu valodas un literatūras skolotāja Silvija Zītare

 

  Drukāt