Ķekavā tiekas Pierīgas izglītības iestāžu vadītāji

14. janvārī jaunās Ķekavas sākumskolas telpās uz semināru pulcējās septiņu Pierīgas novadu apvienības izglītības iestāžu vadītāji, lai paviesotos jaunuzceltajā Ķekavas sākumskolā, kā arī uzzinātu par aktuālo izglītības nozarē.

 

Seminārā piedalījās 60 direktori no Ķekavas, Salaspils, Olaines, Siguldas, Garkalnes, Ikšķiles un Carnikavas novadu izglītības iestādēm, pārstāvot pirmsskolas izglītības iestādes, sākumskolas, pamatskolas, vidusskolas un profesionālās ievirzes skolas.

 

Kā pirmais ar informatīvu prezentāciju seminārā uzstājās Izglītības kvalitātes valsts dienesta Licencēšanas un reģistru departamenta direktora vietnieks Ivans Jānis Mihailovs, kurš klātesošos informēja par normatīvajiem aktiem un to izmantošanas kārtību izglītības iestādēs, kā arī pastāstīja par izglītības iestāžu vadītāju profesionālās darbības novērtēšanas procesu.

 

Kā nākamā uzstājās Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības priekšsēdētāja Ingrīda Mikiško ar jaunāko informāciju par aktualitātēm nozares ekonomisko, sociālo un profesionālo tiesību un interešu jomā. Tāpat I.Mikišķo pastāstīja par pedagogu atalgojuma jaunās aprēķināšanas kārtības ieviešanas procesu.

 

Semināra noslēgumā Ķekavas viesiem bija iespēja apskatīt Ķekavas sākumskolas jaunās telpas. Salaspils un Siguldas novadu pirmsskolas izglītības iestāžu vadītāji izmantoja iespēju doties uz PII Ieviņa, lai dalītos pieredzē metodiskajā darbā. Ar iestādes darbu iepazīstināja metodiķe Dzintra Gruzde. Savukārt par novada pirmsskolas skolotāju metodiskās apvienības darbību  stāstīja apvienības vadītāja Dzintra Elksnīte.

 

 PII "Ieviņa" Metodiskās apvienības prezentācija. 

Sabiedrisko attiecību un

konsultatīvā atbalsta daļa

14.01.2015.

  Drukāt