Jaunatnes iniciatīvu centra jaunās mājas

 

 

Jaunatnes iniciatīvu centrs savu darbību sāka pagrabiņā pie Ķekavas kultūras nama. Jauniešu interesei un aktivitātei pieaugot, telpas kļuva par šauru, tāpēc tika meklēti risinājumi un citas iespējas, kur centrs varētu pāriet uz plašākām telpām. Līdz ar jaunās Ķekavas sākumskolas 2.kārtas atklāšanu, atbrīvojās telpas vecajā sākumskoliņā, kur arī šobrīd uz laiku aktīvu darbību ir uzsācis Jaunatnes iniciatīvu centrs.

 

Centra direktore Linda Vaškevica- Veita stāsta, ka līdz ar pārcelšanos uz jaunajām telpām, ir iestājies miers, pateicoties „Vecās Ķekavas” videi, kas ir harmoniska. Lielākais ieguvums ir tas, ka ir pieejamas vairākas telpas - spēļu istaba, kas ir paredzēta jauniešiem līdz 14 gadu vecumam, telpa jauniešiem sākot no 14 gadiem, kur jauniešiem ir iespēja spēlēt biljardu, kā arī klusā istaba, kur notiek nodarbības, lekcijas, jaunieši var mācīties un lasīt. Pašlaik vēl tiek strādāts pie kino telpas izveides un virtuves un ēdamtelpas aprīkošanas.

 

Jaunajās telpās ir izveidota arī atsevišķa telpa nevalstiskajām organizācijām, kur tām ir iespēja, iepriekš piesakoties, rezervēt laiku, kuru izmantot organizācijas sēžu rīkošanai vai citām aktivitātēm.

 

Jaunieši tiek aicināti nākt iepazīties, socializēties, realizēt idejas un pilnveidot sevi. Tiekamies Ķekavas Jaunatnes iniciatīvu centrā, Skolas ielā 2. Centrs atvērts jauniešiem no 12.00- 18.00, vai ilgāk dienās, kad paredzētas vakara aktivitātes.

 

Seko JIC jaunumiem https://www.facebook.com/- Ķekavas Jaunatnes iniciatīvu centrs vai http://www.draugiem.lv/jickekava/.

 

 

Sabiedrisko attiecību un
konsultatīvā atbalsta daļa
01.15.2015.

 

  Drukāt