Pašvaldība uzlabo ceļa segumu posmā Medemciems- Baloži

Autobraucēji arvien biežāk izmanto ceļa posmu Baloži- Medemciems, lai apbrauktu sastrēgumus. Pēc saņemtām sūdzībām no iedzīvotājiem par nekvalitatīvo segumu Ķekavas novada pašvaldība operatīvi reaģēja - sākotnēji ceļu nogreiderēja, bet ziemas apstākļos ceļa kvalitāti neizdevās uzlabot. Lai sasniegtu vēlamo rezultātu, ceļa segumu noklāja ar dolomītu šķembām.

 

Šobrīd ceļa segums ir apmierinošā stāvoklī, bet aicinām autovadītājus, kas izmanto šo ceļa posmu, braukt ar atļauto ātrumu - 50km/h. Pārsniedzot atļauto braukšanas ātrumu, segums ātri vien atgriezīsies iepriekšējā stāvoklī.

 

Ķekavas sadzīves servisa centra vadītājs J.Aperāns informēja, ka 16. janvārī, piektdien, šis ceļš tika nogreiderēts sešas reizes ar īpašu tehniku, kas ir pievienota arī ledus drupinātāja iekārta. Brīvdienās (17.-18. janvāris) slikto laika apstākļu (lija lietus) un intensīvās automašīnu kustības  dēļ šajā ceļa posmā atkal tika izsistas bedres. 

 

19. janvārī, pirmdien, ceļš tika atkārtoti apsekots un tika pieņemts lēmums vēlreiz otrdien ceļu drupināt ar greideri un papildus pievest šķembas bedru aizbēršanai. Šim ceļa posma tika izlietotas 48 tonnas smalkās šķembas. Šobrīd ceļš ir labā braucamā stāvoklī.

 

 

Ceļa posms Medemciems - Baloži ir ap 350m garš. 

Sabiedrisko attiecību un

konsultatīvā atbalsta daļa

22.01.2014.

  Drukāt