Ķekavas novads piedalīsies starptautiskajā tūrisma izstādē "Balttour 2015"

Preses konference notiks trešdien, 28. janvārī, plkst. 13.00 viesnīcas "Avalon Hotel" restorānā 1.stāvā (adrese: 13. janvāra iela 19, Rīga).



 

 

 

Preses konferencē piedalīsies:


Kitija Gitendorfa, Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācijas (ALTA) prezidente


Dainis Bricis, izstādes "Balttour 2015" projektu vadītājs


Ilze Beināre, Ekonomikas ministrijas Uzņēmējdarbības konkurētspējas departamenta direktore


Juris Žilko,
Daugavas lejteces reģiona pārstāvis, Ķekavas novada Tūrisma koordinācijas centra direktora pienākumu izpildītājs


Mohameds Ata Elšerbeinijs (Dr Mohamed Atta Elsherbeiny), Ēģiptes Tūrisma padomes reģionālais direktors Skandināvijā, Somijā un Baltijas valstīs.

Preses konferences viesi varēs nobaudīt ļoti gardu un veselīgu cienastu no Latvijas reģioniem!



Vērienīgākais tūrisma notikums Baltijā


„Balttour” – plašākā tūrisma izstāde Baltijā, kas ik gadu atklāj jauno tūrisma sezonu. Vērienīgākais nozares pasākums ar apjomīgāko jaunās sezonas tūrisma produktu pārdošanu ceļotājiem, tradicionāli labāko profesionālo atdevi un īpašu kopējo atmosfēru, kur klātienē gūt iespaidus un iepazīt jaunākos tūrisma piedāvājumus Latvijā, Baltijā un visā pasaulē. Vairāk: www.balttour.lv



"Balttour" forums profesionāļiem


„Balttour” biznesa forums ir unikāls pasākums Baltijas reģiona tūrisma industrijā. Ievadot tūrisma sezonu, forums sniedz plašas iespējas tūrisma profesionāļiem apmainīties ar uzkrāto pieredzi un zināšanām, attīstīt esošos un dibināt jaunus un produktīvus biznesa kontaktus, slēgt darījumus. Forumā notiks kontaktbirža un semināri, kuros ar pieredzi un zināšanām dalīsies Latvijā atzīti speciālisti un Eiropas mēroga eksperti. Vairāk: forum.balttour.lv



Izstādi-gadatirgu "Balttour 2015" un forumu rīko Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācija (ALTA), nodrošina Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.
„Balttour 2015” partnervalsts pirmo reizi ir Ēģipte (www.egypt.travel).

 

 

 

B21.lv
27.01.2015.

  Drukāt