Izstādē „Balttour 2015” Ķekavas novads un Daugavas lejteces pašvaldības piedalīsies ar oriģinālu stendu

 

 

Izstāde „Balttour 2015” šogad norisināsies no 6. līdz 8. februārim. Izstāde tiek rīkota jau 22 gadus, un ik gadu šī izstāde paliek daudzveidīgāka. Tiek piedāvāti tūrisma maršruti, pakalpojumi. Izstāde veido konkurenci starp reģioniem, rezultātā tiek izvirzītas augstas ambīcijas un plašs tūrisma piedāvājumu klāsts.

 

Ķekavas Tūrisma koordinācijas centra vadītājs Juris Žilko: „ Balttour izstāde ir kā sezonas sākuma starts tūrismā. Šogad šī izstāde ir īpaša ar to, ka Latvijas novadi apvienosies reģionu stendos- Vidzeme, Latgale, Zemgale un Kurzeme, līdz ar to interesentiem būs skaidrs, kurp doties. Arī Daugavas lejtecē, kas sevī ietver Ogres, Ikšķiles, Salaspils, Ķekavas, Stopiņu un Baldones novadu, ir paredzēts savs stends. Šajā stendā apmeklētājiem būs iespēja noteikt savu tūrisma gēnu, ceļotāja tipu. Būs iespēja iet caur labirintu, kurā varēs iepazīties ar dažādām Daugavas lejteces tūrisma izcilākajām vietām.”

 

Šogad tiek prognozēts augsts izstādes apmeklējumu skaits. Būs iespēja sastapt nozares profesionāļus, saņemt konsultācijas un padomus. Izstādē tiks pārstāvētas 40 valstis. Unikāla iespēja izvēlēties savu tūrisma aģentūru, maršrutu un iegūt sev interesējošu informāciju.

 

 

Sabiedrisko attiecību
un konsultatīvā atbalsta daļa
28.01.2015.

 

 

 

 

  Drukāt