Jauniešu dome apstiprina nolikumu un ievēl priekšsēdētāju

18. februārī pirmo reizi šajā gadā Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centrā kopā sanāca jaunizveidotā Ķekavas novada jauniešu dome, ko šajā sasaukumā un arī turpmāk pārstāvēs 14 jaunieši no vairākām Ķekavas novada jauniešu organizācijām un biedrībām.

 

Jauniešu intereses pārstāvēs jaunieši no  Ķekavas vidusskolas skolēnu padomes, Baložu vidusskolas skolēnu padomes, privātskolas „Gaismas Tilts 97” skolēnu padomes, Daugmales pamatskolas skolēnu padomes, kā arī no Biedrības “Ķekavas novada jauniešu padome”, Baložu pilsētas jauniešu padomes un Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centra neformālie jaunieši.

 

Pirmajā jauniešu domes sēdē pārstāvji vienbalsīgi pieņēma jaunizveidotās jauniešu domes nolikumu un tika izraudzīti domes vadošie spēki, kā arī protokolētājs un sabiedrisko attiecību speciālists. Par pirmo oficiālo jauniešu domes priekšsēdētāju tika ievēlēta Laima Plēpe (Baložu vidusskolas skolēnu padome), par abiem priekšsēdētāja vietniekiem izraudzīti Rasa Krūmiņa un Ingus Fjodorovs (Biedrība “Ķekavas novada jauniešu padome”). Par sabiedrisko attiecību speciālistu tika iebalsots Oskars Aleksandrs Krūmiņš (Baložu pilsētas jauniešu padome) un par jauniešu domes sēžu protokolētāju tika ievēlēta Monta Bergmane (Daugmales pamatskolas skolēnu padome).

 

Jauniešu dome tiksies vienu reizi mēnesī, lai spriestu par aktuālākajām jauniešu problēmām un reizi pusgadā mūs uzklausīs arī Ķekavas novada domes deputāti. Turpiniet sekot līdzi mūsu darbībām, jo mēs esam tie, kas pārstāvēs jūsu intereses Ķekavas novadā.

 

Oskars Aleksandrs Krūmiņš

Ķekavas novada jauniešu dome

20.02.2015.

 

  Drukāt