Ievēl jauno pensionāru padomi un apstiprina valdes sastāvu

13. martā Ķekavas kultūras namā pulcējās Ķekavas novada pensionāru biedrības „Polārblāzma” biedri, lai izvirzītu pārstāvjus pensionāru padomei, kas turpinās iesākto darbu turpmākos divus gadus.

 

Pasākuma ievadā klātesošos uzrunāja vairāki pašvaldības iestāžu pārstāvji, atskatoties uz līdzšinējo sadarbību ar novada senioriem un informējot par aktuālo tuvākajā nākotnē sociālajā, sporta un kultūras jomā.

 

Pensionāru biedrības „Polārblāzma” līdzšinējā valdes priekšsēdētāja Ludmila Petruša, atskatoties uz aizvadītajiem diviem darba gadiem, sniedza īsu kopsavilkumu par plānotajiem un paveiktajiem darbiem, kā arī finanšu izlietojumu. Revidente Slāvija Priedīte atzīst, ka biedrības dokumentācija ir kārtībā un pagājušā gada grāmatvedības pārskats sniedz patiesu informāciju par finanšu izlietojumu.

 

Sanāksmes laikā tika pārrunāti arī turpmākie biedrības aktivitāšu plāni – kultūras un sporta pasākumi, kā arī ikdienas aktivitātes.

 

Kā īpašs viesis bija ieradies arī Saeimas deputāts un Latvijas pensionāru federācijas priekšsēdētājs Andris Siliņš. Pēc viņa lūguma klātesošie biedrības „Polārblāzma” biedri izvirzīja divus delegātus no sava vidus dalībai Latvijas pensionāru federācijas kongresā, kas notiks 18. maijā Latvijas Universitātes Lielajā aulā un pulcēs pārstāvjus no visas Latvijas. No Ķekavas novada pensionāru biedrības uz kongresu dosies Ingera Bērziņa un Jūlijs Kruževņaks.

 

Biedrības polārblāzma jaunā padome no izvirzītajiem kandidātiem tika ievēlēta, visiem klātesošajiem vienbalsīgi balsojot par, un šādā sastāvā darbosies turpmākos divus gadus.

 

Ķekavas novada pensionāru biedrības "Polārblāzma" jaunievēlētā padome

 

Sabiedrisko attiecību un

konsultatīvā atbalsta daļa

13.03.2015.

  Drukāt