Ķekavā sveikti Jauniešu gada balvas laureāti

21.martā Doles Tautas namā jau otro gadu pēc kārtas tika sveikti Ķekavas novada “Jauniešu gada balvas 2014” laureāti par iepriekšējā gadā jaunatnes dzīves uzlabošanas jomā paveikto, kā arī godināti cilvēki un jaunieši, kuri iedvesmo apkārtējos ar savu nodarbošanos, iedvesmojot līdzcilvēkus.

 Nominantus apbalvojumiem izvīrzīja Ķekavas un Baložu vidusskolu un Daugmales pamatskolas 7.- 12. Klašu skolēni, aizpidot anketas. Rezultātā tika apkopoti septiņi nominanti, kuri arī tika apbalvoti.

Par “Foršākie skolotāji 2014” Ķekavā tika atzīts skoltājs Jānis Bebers, Baložos skolotāja  Tatjana Druka, Daugmalē skolotāja Ilze Jasinska. Skolotāji ieguve ne tikai apbalvojumus, bet arī dāvanu kartes pilnai muguras masāžai no pasākuma atbalstītājiem salona “Skaistuma Essence”.

   

“Sportiskākais jaunietis 2014” titulu ieguva BMX braucējs Kristaps Ezītis un par “Talantīgāko jaunieti 2014”  tika atzīts multi mākslinieks Dominiks Lapsa. Šīm nominācijām izvirzītie pārstāvji saņēma dāvanu kartes auto apmācības apgūšanai no pasākuma apbalstītājiem “Centra autoskolas”.

  

Ķekavas novada jaunieši vērtēja arī ēdināšanas iestādes un veikalus novadā, kas pēc jauniešu domām ir draudzīgākās un jauniešu vajadzībām un interesēm atbilstošākās. Par labāko ēdinšānas iestādi Ķekavā jaunieši atzina picēriju  “Ņamma”, Daugmalē Daugmales Multifunkcionālā centra kafejnīcu, bet Baložos kafejnīcu “Mario" . Jauniešiem draudzīgākā veikala titulu   Ķekavā un Daugmalā ieguva T/C “Liiba”, bet Baložos veikals “Mego.”

   

Jaunieši vērtēja mūsu novada deputātus un par spilgtākajiem censoņiem jauniešu dzīves uzlbošanā tika atzīti nominanti Valts Variks,Maksims Volkovičs un Juris Jerums. Titulu “Jauniešu deputāts 2014” jau otro gadu pēc kārtas saņēma Ķekavas novada domes priekšsēdētajs Valts Variks.

 

Par spilgtāko notikumu Ķekavas novadā 2014. gadā tika atzītas Ķekavas novada sporta spēles, aiz sevis atstājot tādus notikumus kā Ķekavas sākumskolas otrās kārtas atklāšana un Lāpu gājiens.

 

Pasākumu noslēgumā nominantiem un viesiem bija iespēja baudīt smilšu kino mākslinieces Zanes Pumpures – Prāmnieces  stāstu par zvaigznēm un to, ka katrs šis nominants ir kā zvaigzne, kas iemirdzas Ķekavas novadā.

Lielu paldies sakām visiem, kas piedalijās pasākuma tapšanā un norisē. Paldies jaunajiem māksliniekiem, kas priecēja mūsu viesus pasākuma laikā- hip hop studijai “JV Dance Club”, reperim Andrim Lukjanovam, bundzeniekam Kristoferam Grauverim, mākslas vingrotājai Ievai Luīzei Dravai, dziedātājām Vendijai Katei Apinei un Alisei Ievai Voldeikai. Pateicamies Doles Tautas nama vadītājai Andai Krilovai par sirsnīgo uzņemšanu un Ķekavas kultūras namam par noformējumu. Paldies jauniešim, kas pasākuma laikā veica brīvprātīgo darbu-Patrīcijai, Laurim, Megijai, Elvīrai, Helvijam, Ketijai un Raivim, kā arī  sirsnīgs paldies mūsu atraktīvajiem pasākuma vadītājiem Ievai un Oskaram.

 

 Lielāko paldies veltām mūsu atbalstītājiem un sponsoriem. Paldies ziedu salonam “VIKRI-K” par ziediem. “Centra autoskolai” par dāvanukartēm, skaistumkopšanas salonam “Skaistuma Essence” par dāvanu kartēm. Paldies arī frizierei Indrai Jurģei par brīnišķīgajām frizūrām pasākuma vadītājiem un Krodziņam “Bamba Leo” par sarūpētājām gardajām uzkodām pasākuma viesiem.
 

Lai šis gads ikvienam no mums aizraujošs, piepildīts un notikumiem bagāts, lai pēc gada tiekoties, mēs varētu mazliet atvilkt elpu un godināt ikvienu, kas darbojies jauniešu labā un iedvesmojis apkārtējos.

 

 

Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centrs
23.03.2015.

 

 

 

  Drukāt