Piesakies par brīvprātīgo pasākuma „Iepazīsti savējos 2015” organizēšanā!

Ķekavas novada uzņēmēju padome (ĶNUP) un Ķekavas novada Tūrisma informācijas centrs (TIC) aicina - piesakies par brīvprātīgo palīgu auto - velo - kājām orientēšanās pasākuma „Iepazīsti savējos 2015” organizēšanā. Šogad pasākums notiks 7. jūnijā.

 

Ķekavas novada uzņēmēju padomes kopā ar Ķekavas novada TIC organizētais aizraujošais aktīvās atpūtas pasākums „Iepazīsti savējos”  jau kļuvis par gaidītu tradīciju un pulcina lielu skaitu dalībnieku.  Šajā pasākumā dalībnieku komendas ar auto, velo vai kājām dodas iepazīt Ķekavas uzņēmumus un interesantākos apskates objektus orientējoties, kā arī katrā kontrolpunktā veicot īpašus uzdevumus.

 

Ja tevi interesē piedalīties pasākuma organizēšanā, iegūstot jaunas pazīšanās un nenovērtējamu pieredzi, aicinām pieteikties par brīvprātīgo palīgu.

 

Palīgi nepieciešami gan pirms pasākuma (darbs ar kontrolpunktiem, dalībnieku materiālu sagatavošana un izdale, starta/finiša iekārtošana), kā arī pasākuma dienā - startā/finišā un kontrolpunktos, vadot uzdevumus atsevišķos tūrisma apskates objektos.

 

Atceries – tā ir arī iespēja satikt vietējos uzņēmējus, kas var piedāvāt prakses un darba vietas!

 

Pietikšanās, zvanot 2001295 vai uz e-pastu zane@zanzibara.lv

 

Zane Ešenvalde

Ķekavas novada uzņēmēju padome

09.04.2015.

  Drukāt