Pāru vakari "Sirds un Šaiba" Ķekavā turpinās

Vēl visu aprīli piektdienu vakaros Ķekavas Jaunatnes iniciatīvu centra telpās, Skolas ielā 2 turpinās pāru vakari "Sirds & Šaiba", ko organizē Ķekavas Māmiņu klubs. 

 

Šajās nodarbībās kopā ar savu partneri ir iespeja baudīt gardas vakariņas, kvalitatīvu uzrunu par pāriem aktuālām tēmām, kā arī pavadīt laiku romantiskā gaisotnē. Apmeklētāji atzīst, ka šīs nodarbības ir iespēja doties uz labi noorganizētu randiņu, kam ikdienas rutīnā bieži neatliek laika. 

 
Viens no pāru vakaru dalībniekiem Ansis saka: „Esmu apmeklējis ģimeņu seminārus, psiholoģiskā atbalsta un tēvu grupas, dažādas konferences, taču šajā pāru kopā būšanā notiek kaut kas maģisks - cilvēki bez aizvainojuma un sāpēm runā atklāti par to, kas sasvstarpēji priecē, sāpina, uztrauc, kaitina, sajūsmina utt.  Mūsu ikdienā ar četriem maziem bērniem, tikai izejot no mājas, izdodas veltīt laiku sev un laulībai, tādēļ mums šīs tikšanās ir kā rituāls, kas nomierina, sakārto un spēcina. Būsim atklāti - ikvienam pārim ir savi savstarpējie strīdi un aizvainojumi, taču tagad māku tos mierīgāk uztvert un jēdzīgāk atrisināt."
 
 
Vēl ir iespēja pievienoties trīs pāru vakariem "Sirds & Šaiba"! Saņemt vairāk informāciju un pieteikties var, rakstot Evijai Mileiko uz e-pastu: evija.mileiko@gmail.com.
 
 
Evija Mileiko
Ķekavas Māmiņu klubs
09.04.2015.
  Drukāt