Pasākumi Ķekavas novadā bibliotēku nedēļas ietvaros

 

 

Aprīlis bibliotēkās ir rosīgs mēnesis - no 20. līdz 26.aprīlim notiek Latvijas Bibliotēku nedēļa ar vadmotīvu "Pastāvēs, kas pārvērtīsies”. 23.aprīlī tiek atzīmēta Starptautiskā Grāmatu diena. Ķekavas novada bibliotēkas šīs nedēļas iatvaros ir sarūpējušas aizraujošus pasākumus uz kuriem ir aicināts ikviens interesents.

 

 

21.aprīlī 19.00 Katlakalna Tautas namā jaunās grāmatas ,,Tandēms'' atvēršanas svētki, kur par jautrību pasākumā rūpēsies aktieris Zigurds Neimanis, muzicēs un dziedās Atvars Sirmais, par jaunās grāmatas ,,Tandēms'' lustīgo tapšanu stāstīs autore Aina Liepiņa.

 

 

23.aprīlī 18.00 Baložu pilsētas bibliotēkā tikšanās ar tautā iemīļotu romānu autori Ingunu Baueri. Inguna Bauere ir inženiere, skolotāja, pedagoģijas maģistre, žurnāliste un literāte, laikraksta,,Lauku Avīze” romānu konkursa uzvarētāja. Lielu atzinību guvuši vēsturiski biogrāfiskie romāni, kas izdoti jau vairākas reizes.

 

 

23.aprīlī 19.00 Ķekavas pagasta bibliotēkā teatralizēti nepieradināta improvizācija „5 Raiņi un Aspazija” Jaunā Miltu teātra gaumē. Laikā, kad tik daudz tiek runāts par mūsu tautas Dižgariem, apskatot viņu daiļradi un personības no tik dažādām pusēm, arī mēs pieņēmām šo noteikumu kā izaicinājumu!

 

 

Tiekamies pasākumos!

 

  Drukāt