Aicina pievienoties velomaršruta Ķekava – Rīga izpētes braucienam

28.aprīlī Ķekavas novada Tūrisma koordinācijas centrs sadarbībā ar pašvaldību rīko velomaršruta Ķekava – Rīga izpētes braucienu, kurā aicināti piedalīties visi velo entuziasti un interesenti. Velobrauciena sākums plkst. 17.30 pie SEB bankas, Meistaru ielā 1, Valdlaučos, bet noslēgums pie Ķekavas novada Tūrisma koordinācijas centra (TKC), Rīgas ielā 26, Ķekavā.

 

Velobrauciens tiek rīkots, atsaucoties novada iedzīvotāju izrādītajai iniciatīvai Ķekavas novada Iedzīvotāju forumā, kas norisinājās 2015. gada 28. martā Ķekavas vidusskolā.

 

Forumā piedalījās aptuveni 130 Ķekavas novada iedzīvotāji. Foruma norises laikā kā par svarīgāko prioritāti lielākā daļa no dalībniekiem balsojot izvirzīja velotīkla izveidi visā novada teritorijā. Kā viens no pirmajiem uzdevumiem bija velobrauciena organizēšana aprīlī ar mērķi dabā redzēt un iepazīt  maršrutu Ķekava - Rīga vai Rīga – Ķekava, lai turpmākajos novada velotīkla attīstības soļos rastu risinājumus tā marķēšanai dabā.

 

Dalībnieku ērtībām tiek organizēts speciāls transports dalībniekiem un velosipēdiem nokļūšanai uz brauciena sākuma punktu. Transports izbrauc uz Valdlaučiem no Ķekavas novada Tūrisma koordinācijas centra Rīgas ielā 26, Ķekavā plkst 17.00.

 

Pieteikšanās braucienam un bezmaksas transportam uz startu, aizpildot šo anketu:

https://docs.google.com/forms/d/1vcryckXudIXYznnczlyPTWUojCTMANL3dhm-8wvlzhs/viewform

 

Tālrunis uzziņām 29359409.

 

Ķekavas novada Tūrisma koordinācijas centrs

21.04.2015.

 

  Drukāt