Ķekavas novadā talkotāji pulcējās vairāk kā 40 vietās - paldies visiem, kas piedalījās FOTO

25. aprīlī Ķekavas novadā iedzīvotāji oficiāli pieteica vairāk kā 40 talkošanas vietas. Pieteicās gan uzņēmumi, organizācijas, padomes, gan iedzīvotāji, kas izrādīja lielu iniciatīvu, aicinot kaimiņus kopīgiem spēkiem sakopt savu novadu.

 

Lielā talka dod iespēju iepazīt savu novadu, veikt patiesi labu darbu un labi pavadīt laiku brīvā dabā. Šajā gadā kā devīzei izvēlēti Raiņa vārdi: "Pastāvēs, kas pārvērtīsies!".

 

Viena no lielākajām un vērienīgākajām talkām norisinājās Nāves salā, kur jau no 9.00 rītā pulcējās Nacionālo bruņoto spēku armija, zemes sargi, kā arī talkā nāca aizsardzības ministrs un Ķekavas novada pašvaldības pārstāvji, lai kopīgiem spēkiem sakoptu vēsturisko un liktenīgo Nāves salu.

 

Ķekavas pagasta teritorijā aktīvi darbojās sportisti, seniori, jaunieši, kuru mērķis bija sakopt apkārtni ap estrādes un dzirnavu teritoriju, kas operatīvi un ātri tika izdarīts, turklāt Baložu pilsētā iedzīvotāji aktīvi sakopa meža nomales, pilsētas centru un īpaši lielā skaitā talkotāji pulcējās pie Rāmavas muižas.

 

Liels gandarījums par cilvēkiem, kas domā par zemi, kurā dzīvojam. Mēs visi vēlamies dzīvot tīrā un sakoptā vidē, bet ir jāapzinās, ka tieši mēs esam tie, kas veido mūsu Latviju tādu, kādu to redzam. Ķekavas novada iedzīvotāji pierādīja, ka ir iespējams kopējiem spēkiem paveikt lielas lietas- Ķekavas novads tīrs un sakopts, pateicoties čaklajiem un atsaucīgajiem iedzīvotājiem.

 

Sabiedrisko attiecību daļa
25.04.2015.

 

 

 

 

 

 

  Drukāt