Paziņojums par sanāksmi lokālplānojuma „Remas” izstrādes gaitā

Lai izpildītu Ministru kabineta 2014.gada 14.oktobra noteikumu Nr.628 „Noteikumi par pašvaldību teritorijas attīstības plānošanas dokumentiem” 86.punkta prasību par sanāksmes organizēšanu pēc publiskās apspriešanas beigām, tiek izsludināta sanāksme par lokālplānojuma nekustamajam īpašumam „Remas” zemes vienībai ar kadastra apzīmējumu 80700120031, Ķekavas pagastā, Ķekavas novadā papildinātās redakcijas publiskās apspriešanas laikā saņemto priekšlikumu un institūciju atzinumu izskatīšanu.

 

Sanāksme tiek organizēta 2015. gada 25.jūnijā  Ķekavas novada pašvaldības administrācijas ēkā 24.kabinetā plkst. 17.00, adrese: Gaismas iela 19, k. 9, Ķekavā, Ķekavas pagastā, Ķekavas novadā.

 

Ar lokālplānojuma redakcijas materiāliem un spēkā esošo teritorijas plānojumu var iepazīties pašvaldības interneta vietnē www.kekavasnovads.lv un Ķekavas novada pašvaldībā.

 

Lokālplānojuma papildinātās redakcijas materiāli:

 

Lēmums par lokālplānojuma "Remas" papildinātās redakcijas publisko apspriešanu

Lokālplānojuma "Remas" paskaidrojuma raksts un apbūves noteikumi

Lokālplānojuma "Remas" funkcionālo zonu un apgrūtinājumu plāns

Lokālplānojuma "Remas" pārskats

 

Kontaktpersona un lokālplānojuma izstrādes vadītāja: Telpiskās plānošanas daļas teritorijas plānotāja Iveta Zālīte, tālr. 67847161, e-pasts: iveta.zalite@kekava.lv.

 

Telpiskās plānošanas daļa

09.06.2015.

  Drukāt