Ķekavas novada pašvaldības darbinieki piektie starp Pierīgas novadiem sportā

27. jūnijā Mārupē notika ikgadējās Pierīgas pašvaldību darbinieku sporta spēles, kurās šogad spēkiem mērojās 13 novadu komandas, tostarp arī Ķekavas novads.

 

Pašvaldību darbinieki sacentās volejbolā, badmintonā, kā arī dažādās stafetēs un veiklības pārbaudēs. Lai arī Ķekavas novada komanda kopvērtējumā palika piektie, mājās tika atvesti trīs kausi – viens no tiem domes priekšsēdētājam Valtam Varikam un viņa biroja administratorei Dacei Kalniņai tradicionālajā priekšsēdētāju trīscīņā. Arī basketbola metienos no dažādām distancēm Ķekavas novadam vislabākais rezultāts un zelta medaļas Aigaram Vītolam, Dacei Cīrulei, Anetei Mednei un Gintam Kraujam.

 

Komandu kopvērtējumā, summējot atsevišķās disciplīnās iegūtās vietas, pārliecinoši uzvarēja Baldones novads, iegūstot 45 punktus un aiz sevis atstājot Ropažus ar 58 un Babīti ar 59 punktiem. Ceturto vietu ieguva sporta spēļu rīkotāji Mārupe 61 punkts, bet uzreiz aiz viņiem - Ķekavas novada komanda ar 62 punktiem.

 

Sportiskās dienas noslēgumā Tīraines sporta kompleksā tika sumināti spēļu laureāti gan komandu kopvērtējumā, gan atsevišķās disciplīnās. 

 

Ķekavas novada sporta aģentūras direktore: “Paldies atsaucīgajiem un sportiskajiem kolēģiem, kuri lieliskā komandas gaisotnē pārstāvēja Ķekavas novada komandu!”

 

Sabiedrisko attiecību daļa

29.06.2015.

  Drukāt