Ķekavas novada sportisti izcīna 10 olimpiskās medaļas Latvijas Jaunatnes olimpiādē

Ķekavas novada sportisti izcīna 10 olimpiskās medaļas Latvijas Jaunatnes olimpiādē, kas 2. - 5. jūlijā norisinājās Cēsīs, Valmierā un apkārtnē. Zelta medaļas izcīnītas džudo, riteņbraukšanā (mtb), vesera mešanā, sudraba – riteņbraukšanā (šosejā) un badmintonā; bronzas – boksā, divas džudo, vindsērfingā un burāšanā.

 

Izcilus rezultātus uzrādīja džudists Ņikita Truhačevs, vesera metēja Dace Kolosovska un riteņbraucējs Kristofers Bindemanis, kas novadam izcīnīja zelta medaļas. Sudraba medaļas mājās pārnesa badmintoniste Olga Mihailova un arī zelta medaļas ieguvējs, riteņbraucējs Kr.Bindemanis, savukārt bronzas medaļas izcīnīja džudisti Ričards Krūklis un Sergejs Rumjancevs, bokseris Kristiāns Grudkins, burātāja Anna Vernere un Annija Punte.

 

Ķekavas novada jauniešu florbola komanda ieguva pirmo vietu.

 

Sveicam sportistus, trenerus ar lieliskajiem rezultātiem un skaistajām medaļām!

 

Kā jau iepriekš rakstījām, Ķekavas novada Latvijas Jaunatnes olimpiādē pārstāvēja 68 sportisti 14 sporta veidos – Valmierā sacentās vieglatlētikā, badmintonā, mākslas vingrošanā, peldēšanā un boksā, Cēsīs Ķekavas novada jaunieši piedalījās riteņbraukšanas, loka šaušanas, džudo un brīvās cīņas meistarsacīkstēs, Kocēnu novadā mūsējie savus spēkus pārbaudīja jātnieku sportā, regbijā un triatlonā, Līgatnē florbolā, bet Burtnieku novadā sacentās burāšanas disciplīnās.

 

Ķekavas novada sporta aģentūra

05.07.2015.

 

  Drukāt