Balso PAR skeitparku Ķekavā!

Ķekavas novada pašvaldība iesniegusi balsošanai projektu par skeitparka izveidi Ķekavā jau otrreiz - šoreiz projektu konkursā LabieDarbi.lv - un aicina iesaistīties iedzīvotājus. Nobalso -

 

http://labiedarbi.lv/lv/projekts/skeitparka-izbuve-pie-kekavas-vidusskolas

 

Balsot var līdz 3. augustam. Katrs var nobalsot tikai vienu reizi.

 

Laikā, kamēr darbojās iepriekšējais skeitparks aiz Ķekavas vidusskolas, šī vieta īsā laikā ieguva lielu popularitāti daudzu jauniešu vidū - tie brauca ar skrituļdēļiem, skrituļslidām, BMX riteņiem, aktīvi pavadīja savu brīvo laiku. Diemžēl iepriekšējo skeitparku nācās demontēt.

 

Pirms neilga laika Ķekavas novada sporta aģentūra bija pieteikusi skeitparka projektu citā konkursā, kurā pēc līdzīga principa, vācot balsis, uzvarēja cits projekts, mūsu skeitparku atstājot otrajā vietā.

 

Šoreiz mēs varam būt pirmie!

 

"Atkal sākas cīņa par skeitparka izveidi Ķekavā, kas ir ļoti nepieciešama daudziem mūsu novada jauniešiem," Ķekavas jauniešu padome aicina - palīdzi arī tu un nobalso - http://labiedarbi.lv/lv/projekts/skeitparka-izbuve-pie-kekavas-vidusskolas 

 

Projekta mērķis ir uzlabot Ķekavas novada jauniešu iespējas saturīgi pavadīt brīvo laiku un nodarboties ar fiziskām aktivitātēm brīvā dabā. Projekta īstenošanas rezultātā laukumā pie Ķekavas vidusskolas tiks uzstādīta skrituļošanas rampa, kuru jaunieši varēs izmantot skrituļslidošanai, skeitbordam un BMX sporta veida iemaņu attīstīšanai. Skrituļošanas rampa būs brīvi pieejam visiem interesentiem arī blakus esošo novadu jauniešiem. Ar šī projekta īstenošanu mēs vēlamies aizsākt skeitparka izveidi Ķekavā, kas sastāvētu no vairākiem elementiem, ne tikai vienas rampas. Uzvaras gadījumā iespējams saņemt 14 000 skeitparka izbūvei.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

09.07.2015.

 

 

  Drukāt