Sarūpēsim Ziemassvētku veltes bērniem un vecajiem ļaudīm!

 

Latvijas Sarkanā Krusta biroja Rīgā aplaupīšanas laikā pagājušajā nedēļā tika nozagtas dažādas preces un lietas, kas bija domātas trūkumcietējiem un  trūcīgu ģimeņu bērniem. Šobrīd Sarkanā Krusta viens no svarīgajiem darbiem ir atjaunot dokumentu apriti, lai turpinātos visi labdarības projekti, un sagādāt bērniem Ziemassvētku dāvaniņas nozagto vietā.
 
 „Tāpēc esam nolēmuši sakopot visus savus spēkus un aicināt Jūs visus palīgā un sagādāt kaut vai nelielu konfekšu kaudzi, grāmatas un rotaļlietas bērniem, kuriem tās ļoti gribas Ziemassvētkos, kā arī dažādus gardumus un citas noderīgas lietas vecajiem ļaudīm. Padarīsim viņiem šos svētkus siltākus!,” uzsver bijušais Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatnes Padomes loceklis Māris Belovs.
 
Pievienoties šim labdarības aicinājumam var ikviens, sarūpējot trūcīgu ģimeņu bērniem un vecajiem ļaudīm Ziemassvētku dāvanu maisā kādus saldumus un citas noderīgas un nepieciešama lietas.
 
Visas sarūpētās veltes tiks nogādātas uz Latvijas Sarkano Krustu.
 
Tiem, kas vēlas sniegt palīdzīgu roku dāvanu sarūpēšanā, lūgums sazināties ar Māri Belovu, sūtot e-pastu uz: maris.belovs@kekava.lv vai zvanot pa tālruni– 26194118.
  Drukāt