Baložu bibliotēkas dāvana Bērnu žūrijas ekspertiem - izklaide atrakciju parkā Labirinti

 

24. maijā Baložu pilsētas bibliotēka dāvināja ekskursiju uz kempingu „Labirinti” Iecavas novadā 23 lasīšanas veicināšanas programmas „Bērnu žūrija” dalībniekiem un 2 viktorīnas „Robinsoni bibliotēkā” uzvarētājiem. Braucienā piedalījās 17 bērni un bibliotekāres Lija un Zane.
Labirintos bērni izmēģināja dažādas veiklības un erudīcijas spēles (piemēram, „Labirintu” spēle ar koka kājām, brauciens ar gaisa krēslu, labirintbols & Grāsbols, bumbiņrallijs, senu darbarīku kolekcija, lēkāšana pa batutu, karuselis u.c.)
Liels prieks, ka laiks bija saulains un netraucēja bērniem atpūsties. Kad izmēģinātas bija atrakcijas, bērnus aicinājām uz kopīgām pusdienām ar līdzpaņemtajām maizītēm un uz grila ceptām desiņām. Pēc aktīvās atpūtas pusdienas garšoja īpaši labi.
Pēc ekskursijas bērni atzina, ka ļoti vērtīgi ir ne tikai katram izlasīt grāmatas un visiem kopā pārrunāt izlasīto, bet arī kopā atpūsties brīvā dabā, spēlējot spēles un cepot desiņas.
„Bērnu žūrijas” dalībniece Ieva (3.a klase) teica, ka „vēlētos, lai „Bērnu žūrijā 2011” piedalās vēl vairāk bērnu un visi brauktu ekskursijā”. Evita (3.a klase) raksta: „Man un maniem draugiem patika brauciens. Tad, kad mēs tur bijām, spīdēja saule un bija ļoti karsts. Tur bija daudz atrakciju. Man vislabāk patika atrakcija, kur lielie bērni stūma un mēs riņķojām.” Laura (3.a klase): „Man ļoti patika tur. Visvairāk man patika uz karuseļiem, batutos un daudzās citās atrakcijās. Vispār mēs tur cepām desiņas un desiņas sanāca gardas. Šis pasākums man labi un pat ļoti patika.”
Liels paldies paklausīgajiem un kārtīgajiem bērniem un atsaucīgajam šoferītim Ilmāram!
Kopīga atpūta rosina lasīt arvien vairāk bērnu. Aicinām piedalīties „Bērnu žūrijā 2011”!

  Drukāt