Informācija bezdarbniekiem un novada darba devējiem!

Sākot ar 2013.gada marta mēnesi Nodarbinātības valsts aģentūra (turpmāk - Aģentūra) uzsāk aktīvu sezonas vakanču gadatirgu pasākumu organizēšanu visā Latvijā.  Sezonas vakanču gadatirgus Rīgas reģionā notiks Jūrmalā, 17.04.2013. Kauguru kultūras namā (Raiņa ielā 110, Jūrmalā).

          Šajā sezonas vakanču gadatirgū ar Aģentūras un darba devēju starpniecību darba meklētājiem tiks piedāvātas aktuālās sezonas vakances dažādās jomās (lauksaimniecība, zemkopība, rūpniecība, tūrisms u.c.). Vienlaikus tā ir iespēja klātienē tikties ar potenciālajiem darba devējiem, iegūt plašāku informāciju par darba un apmācību iespējām Latvijā un ārzemēs, rast atbildes uz daudziem ar darbu un profesionālo izaugsmi saistītiem jautājumiem, kā arī Aģentūras pakalpojumiem.

Darba devējiem, piedaloties sezonas vakanču gadatirgos, ir lieliska iespēja prezentēt savu uzņēmumu, informēt darba meklētājus par vakancēm, darba nosacījumiem, karjeras izaugsmes iespējām, veikt pirmās darba intervijas ar sev piemērotākajiem kandidātiem u.tml. Darba devēji savas brīvās vakances gadatirgum var pieteikt NVA Rīgas reģionālajā filiālē pa tālruni 67830850 vai rakstot e-pastu: Vija.Racinska@nva.gov.lv

Sīkāka informācija un pieteikšanās sezonas vakanču gadatirgus apmeklējumam pa tālruņiem 67935977 vai 264751

 

                                                                                                                                           Inga Asarīte                     

  Drukāt